Masina de spalat rufe Beko WTV9734XS0 – pareri si review

0
469
Masina de spalat rufe Beko WTV9734XS0

Cand vine vorba de alegerea unei masini de spalat nu este nevoie sa ne uitam dupa cele mai scumpe ca hainele noastre sa arate impecabil dupa fiecare spalare. Piata s-a diversificat atat de mult incat exista masinii bune la preturi mici. O masina ieftina si buna este Beko WTV9734XS0

Clasa energetica a masinii de spalat rufeBeko WTV9734XS0

Masina este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica A+++, aceasta clasa are cel mai scazut consum de energie, prin urmare, factura electrica nu va fi mare.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Beko WTV9734X0

In ceea ce priveste design-ul avem de a face cu o masina clasica, alba, ce se va incadra usor in orice decor. Are o inaltime de 84cm, latime 60cm si adancime 60cm.In partea superioara este panoul de control si include: in stanga este sertarul pentru detergent, in centru selectorul pentru programe, iar in partea dreapta se afla display-ul LCD, la baza careia vei gasi mai multe butoane pentru a face selectiile dorite.Acesta indica timpul de spalare, temperatura, viteza de rotatie, si etapa procesului de spalare.Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate foarte mare de 9kg.Vei putea spala tesaturi voluminoase, precum pilote sau cuverturi, pentru ca hubloul se deschide la 170grade. Viteza de rotatie este de 1400rtm.Este o viteza foarte buna, aceasta lasa hainele bine stoarse si nu le deterioreaza in timpul centrifugarii.

Masina are 16programe, astfel ca poate spala o diveritate de tesaturi.Exista programe care se adreseaza direct materialelor, cum ar fi: bumbac, lana, sintetice, lenjerie,extra clatire.Pe langa acestea, mai sunt programe speciale care utilizeaza apa la diferite temperaturi: Baby Protect, Anti pete, clatire, Autocuratare, Hygiene 20, Expres zilnic, Camasi.

BabyProtect este un program cu ajutorul caruia se spala eficient hainele de beblusi, acesta inlatura orice urma de detergenti din material fiind periculos pentru pielea sensibila a acestora.

Daca vrei sa obtii rezultate superioare, selecteaza categoria in care se incadreaza pata, porneste programul StainExpert si bucura-te de haine impecabile.

Programul Hygiene 20 permite curatarea igienica a hainelor colorate si din bumbac, la cele mai scazute temperaturi, fara ca aspectul acestora sa aibe de suferit.

Functii tehnice

Motorul cu actionare directa permite diferite miscari circulare, de balansare si amestecare ale cuvei pentru diferitele tipuri de tesaturi de la cele mai rezistente la cele mai ridicate.

AquaFusion a fost creat de Beko si face ca totalul consumului de apa, detergent si energie electrica sa fie valorificat la maximum.De aceea, vei putea sa folosesti pe parcursul unui intreg an doar 5.5kg de detergent.
OptiSense economiseste apa si energie electrica, oferind o spalare delicata a rufelor, datorita celor 4senzori incorporati.

Rezistenta masinii este Durable Heater, asta inseamna ca se va depune mai putin calcar si asigura o protectie buna impotriva coroziunii.
Sistemul electronic de control al balansului asigura faptul ca rufele sunt corect distribuite in cuva masini de spalat, astfel zgomotul si vibratiile produse de masina vor fi reduse la minim.Incarcarea cu rufe a masinii poate varia in functie volumul sau tipul tesaturii.
Este o masina foarte simpla si destul de eficienta.Se potriveste pentru casele in care locuiesc 4-5membrii, deoarece are o capacitate foarte mare de incarcare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here