Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1- pareri si review

0
522

Sunteti o familie mare, cu multe activitati sportive, iar asta inseamna multe rufe murdare si dumneavostra nu mai dati randament cand vine vorba de spalarea hainelor? Ei bine este timpul pentru o noua masina, una care are o capacitate mai mare, multe functii si desigur un pret avantajos. Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1, intruneste toate aceste caracteristici.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Beko WMY91443LB1

Consumul unui program standard este de 1.06kwh, mic si asta pentru ca face parte dintr-o clasa de eficienta energetica foarte buna si anume clasa A+++. Are un consum mediu anual de apa de 10560l.

Caracteristici generale

Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate de 9kg.Masina este perfecta pentru spalarea unor articole mai mari (geci de iarna), pot fi stoarse bine pentru ca are o turatie maxima de 1400rtm.Este o masina simpla, alba cu dimensiunii mici: inaltime 84cm, latime60cm, adancime60cm.Hubloul are o deschidere mai mare de 170grade, fapt ce avantajeaza cand spalati pilote, cuverturi sau lenjerie, acestea vor intra mai usor.Nivelul de zgomot la spalare este de 53dB, iar la centrifugare de 76dB, prin urmare este o masina foarte silentioasa, astfel ca puteti spala si noaptea.Panoul mecanic include: sertarul pentru detergent, butonul rotativ pentru reglarea programelor si un ecran LCD cu touch, acesta va arata informatii cu privire la programul in lucru (temperatura, numarul de rotatii si cat mai are).

Functii tehnice

O trasatura prin care aceasta masina de spalat se remarca este motorul Prosmart Inverter.Acest motor a facut ca periile fara carbon sa fie eliminate si introduce o serie de avantaje de la prima utilizare: nivelul de zgomot este redus, absenta vibratiilor, controlul imbunatatit al turatiei si eliminarea emisiilor electromagnetici.Aceste avantaje sunt practic dublate multumita durabilitatii si robustetii ansamblului din care nu mai fac parte elemente care, in mod normal, deveneau foarte usor uzate, adica periile de carbon.

O alta trastura prin care se reamarca masina este Aqua Fusion.Aceasta tehnologie a fost creata de cei de la Beko si face ca, consumul de apa, detergent si energie sa fie valorificate la maxim.

Masina are un numar de 16programe, aproape pentru orice tip de material: extra-clatire, prespalre, bumbac, lana, sintetice, delicate, spalare manuala. Are si programe mai speciale, acestea sunt: baby protect si duvet.
Toate aceste programe pot fi puse in functiune prin intermediul optiunii de programare intarziata, ceea ce inseamna ce vei putea spala la orice ora vei dori.

Programul Baby Protect sigura performante superioare la spalare si limpezire.Este pentru hainele care necesita un tratament special, se recomanda in principiu haninelor pentru bebelusi si persoanelor cu piele sensibila.Astfel hainele vor fi fine si fara urme de detergenti.

Duvet este un program special conceput pentru spalarea de pilote si ajuta la indepartarea eficienta a acarienilor din acesta.

Hygiene 20 permite curatarea igienica a hainelor, la cele mai scazute temperaturi.

Masina are o rezistenta Durable heater, are cu 40% mai putina depunre de calcar pe rezistenta, fapt ce duce la o mai buna protectie impotriva coroziunii.

Cu tehnologia OptiSense se asigura un consum optim de apa si de energie necesara pentru fiecare spalare prin interdmediul celor 4 senzori speciale: 3 senzori sunt dedicati ingrijiri hainelor, iar al 4-lea senzor prelungeste durata de viata a masinii de spalat rufe.

Aceasta masina de spalat este moderna si foarte performanta si se adreseaza familiilor numeroase.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here