Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1

0
528
Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMBI

Alegerea unei masini de spalat este o sarcina destul de grea.In primul rand trebuie sa va ganditi la numarul de rotatii si la cantitatea de haine, sa fie cat mai mare si sa aibe si cat mai multe programe.Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1 este perfecta pentru orice familie.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Beko WMY81483LMB1

Face parte din clasa energetica A+++ si consuma doar 10560l de apa anual.In ciuda faptului ca poate spala o cantitate mare de rufe , nu trebuie sa faci grija in privinta facturii la energie electrica.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Beko WMY81483LMB1

Este o masina alba, simpla si poate fi asezata oriunde in casa, in baie sau bucatarie.In partea frontala are un ecarn LCD care arata informatii legate de ciclul spalarii, cum ar fi: temperatura apei, timpul ramas pana la finalizarea programului, viteza de centrifugare si etapa de spalare in curs de desfasurare. In mijloc este butonul rotativ pentru selectarea programelor, iar in partea stanga se afla sertarul pentru detergent.Are o inaltime de 84cm, latime 60cm, adancime 54cm. Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate foarte mare de 8kg.Hubloul se deschide la 170 de grade, ceea ce face ca bagatul articolelor voluminoase sa fie mai usor. Cuva este confectionata din polipropilena , iar tamburul este din otel inoxidabil.Tamburul este Aqua Wave si asigura conditii optime de spalare si curatare a hainelor fara riscul deteriorarii.

Indiferent de cat de delicat este materialul, paletele din interioul cuvei efectueaza o miscare fluida in timpul spalarii.Cand spala masina atinge un nivel de zgomot de 54dB, iar la centrifugare de 76dB.Hainele vor fi aproape uscate, datorita vitezei de centrifugare de 1400rtm.

Functii tehnice

Masina are un motor ProSmart Inverter care a renuntat la periile de carbon.Astfel se reduce zgomotul pe timpul functionarii, vibratiile si se imbunatateste controlul turatiei.

Tehnologia Aqua Fusion este patentata de cei de la Beko si controleaza cantitatea de apa, energie si detergent, oferind o spalare superioara a spalarii cu minim de resurse.

Masina este dotata cu OptiSense si asigura un consum minim de apa si de energie pentru fiecare spalare.Economia de resurse se realizeaza prin intermediul a 4 senzori speciali: 3 sunt pentru ingrijirea hainelor, iar ce de-al 4 lea are rolul de a prelungi durata de viata a masinii.

In ceea ce priveste numarul de programe, masina are 16 programe, intalnite aproape in totalitate si la alte masini de spalat rufe, acestea sunt: bumbac, lana, sintetice, delicate, spalare manuala, extra-clatire, Baby Protect, Dark Care, Camasi, Daily Express.

In afara de cele mentionate mai sus, pe lista dotarilor speciale are: sistem automat de reglare a consumului de apa, sistem electronic de control al balansului, sistem control exces apa.

Baby Protect este un program dedicat haineleor bebelusilor sau persoanele care au pielea sensibila, pentru ca asigura rezultate superioare la spalare si limpezire.

Dark Care este specila conceput pentru hainele de culoare inchisa.Acesta previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor, astfel ca ori de cate ori le spalati, hainele vor fi ca noi.

Senzorul de control al excesului de apa masoara orice abatere de la nivelul corect al apei in tambur si incepe automat sa o evacueze atunci cand nivelul este depasit.

Aceasta masina de spalat face parte din noua generatie si asta pentru ca are o capacitate generoasa de 8kg, fiind ideala pentru o familie numeroasa cat si pentri cei care nu spala zilnic, dar economisesc spaland o singura data o cantitate mare de rufe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here