Masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2 – pareri si review

0
545
Masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2

In trecut, ziua de spalat rufe era cu totul diferita de cum arata astazi.Spalatul rufelor era echivalent cu efort fizic.Utilizarea spalatorului metalic de rufe, a paletelor si a periilor, precum si manipularea unei cantitati mari de haine reprezenta un proces obositor si care necesita foarte mult timp.Dar cum timpul a trecut, tehnologia a avansat atat de mult, acum tot ce aveti de facut la o masina este sa bagati rufele, sa apasati pe un buton si sa asteptati 2h ca sa termine. Va prezentam astazi masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2.

Clasa energeti83LB2ca a masinii de spalat rufe Beko WMY71483LB2

Masina face parte din clasa energetica A+++, o clasa ce are un consum scazut de energie.Viteza de rotatii este de 1400rtm.

Carcateristici generale ale masinii de spalat rufe Beko WMY71483LB2

Designul este unul clasic, este alba.Este o masina de spalat cu incarcare frontala si are o capacitate destul de mare de 7kg.Cuva este din polipropilena, un material ce nu rugineste si nu este afectata de actiunea detergentilor de-a lungul timpului, iar tamburul este din otel inoxidabil.Incarcarea masinii cu articole voluminoase nu a fost niciodata mai usoara, deoarece gradul de deschidere al hubloului este de 170grade.Astfel, pilotele, pernele, cuverturile, pot fi introduse foarte usor.La spalare atinge un nivel de zgomot de 51dB, iar la centrifugare 53dB.Panoul de comanda dispune de un display LCD modern care iti va afisa timpul ramas pana la incheierea programului si functiile active pentru programul ales, mai are un selector pentru programe si sertarul pentru detergent.

Functii tehnice

Motorul ProSmart Inverter asigura o functionare optima si ultra silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica, este proiectat tehnologic pentru a putea beneficia de o durabilitate maxima in utilizare.

Aspectul special AquaWave al tamburului din inox, creeaza conditii optime de spalare a rufelor si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura, datorita conturului unic al cuvei si forma paletelor ce permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii.

Masina are programe pentru diferite materiale, cum ar fi: bumbac, lana, sintetice, delicate, baby protect, dark care, camasi, daily expres, presplare.

Programul Hygiene este dedicat persoanelor cu pielea sensibila.

Programul Dark Care a fost conceput pentru a spala si avea grija de hainele de culoare inchisa, pastrandu-le nuanta, fara a se decolora pe parcursul ciclului de spalare.

Programul Baby Protect asigura performante superioare la spalare si limpezire.Este recomandat pentru hainele ce necesita un tratament special, bebelusi sau persoanelor cu piele sensibila.

Pe langa programele de spalare, masina are si functii de siguranta: sistem electronic de reglare a balansului, sistem control exces de apa, blocare butoane in timpul functionarii, selector centrifugare, AquaFusion.

Tehnologia AquaFusion este pantentata de cei de la Beko.Acesta asigura reglarea automata a cantitatii de apa, detergent si energie, in functie de cantitatea de rufe din cuva.

Sistemul automat de reglare a consumului de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea de rufe si material, astfel consumul de apa este diminuat.

Sistemul electronic al balansului asigura distribuirea uniforma a rufelor pe tambur.

Senzorul de control al excesului de apa masoara orice abatere de la nivelul corect al apei, in tambur si incepe automat sa o evacueze atunci cand nivelul este depasit.

Dispozitivul din sertarul pentru detergent ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here