Masina de spalat rufe Arctic AFD7001 – pareri si review

0
512
Masina de spalat rufe Arctic AFD7001

Sunteti o o singura persoana si vreti sa va cumparati o masina de spalat, dar nu vreti ca aceasta sa fie scumpa dar sa aibe multe programe, noi va recomandam masina de spalat rufe Arctic AFD7001.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe Arctic AFD7001

Eficienta energetica a masinii de spalat este una foarte bune si anume clasa A+++, iar eficienta la spalare este A.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Arctic AFD7001

Nu are cum sa nu iti placa aceasta masina, pentru ca este simpla, alba si se potriveste in orice decor.Designul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduce nivelul de vibratii din timpul spalarii.Spala cu minim de zgomot. Atinge 65dB in timpul spalarii, iar 75dB in timpul centrifugarii. Nu este nici mare, are o inaltime de 84cm,latime 60cm, adancime 51cm si cantareste 63kg.Masina are un avantaj si acela este ca, hubloul se deschide la 155grade, ideal pentru articolele de iarna. Este o masina cu incarcare frontala si are o capacitate de 7kg.Numarul de rotatii reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 600rtm, iar valoarea maxima atinge 1000rtm.In functie de tipul de haine folosit alegi si numarul de rotatii potrivit.Panoul de comanda este situat in partea frontala si este simplu si intuitiv, in partea stanga este butonul rotativ de unde se regleaza programele, in mijloc se afla un display Lcd inconjurat de butoane care arata anumite informatii cu privire la programul in curs, iar in partea dreapta se afla sertarul pentru detergent.

Masina are un numar foarte mare de programe, 19 la numar. Nici masinile performante nu au atatea, ele sunt: program rapid 14minute, extra-clatire, prespalare, lana, bumbac, sintetice, colorate, mix, camasi, eco, improspatare.

Are si cateva functii de siguranta: EcoDose, EcoHeater, selector centrifugare, programare intarziata, certificare Woolmark, design S-Shape.

Functii tehnice

EcoDose permite dozarea detergentului lichid, pentru o spalare cat mai eficienta.

EcoHeater a fost creat pentru a acoperi rezistenta masinii de spalat cu un strat de nichel.

Sistemul electronic de control al balansului ajuta la distribuirea hainelor uniform in interiorul tamburului astfel incat diminueaza vibratiile si zgomotul produs in timp ce spala si stoarce.

Masina are certificare Woolmark Platinum Care ce este emisa de The Woolmark Company pentru marcile care ating standarde atat de ridicate de calitate incat masinile pot spala si hainele care au eticheta numai cu spalare manuala.

Cu programul de autocuratare la temperatura de 70grade se asigura o intretinere si o igienizare periodica a masinii de spalat.
Child Lock permite blocarea butoanelor in timp ce masina functioneaza , astfel se evita orice actionare a butoanelor de catre copii in timpul spalarii.

Bumbac este un progarm de spalare intensiv a rufelor.Spala eficient hainele fara a le deteriora.
Programul rapid 14minute este cel mai scurt program si este destinat rufelor foarte putin murdare.
Masina are o functie care va arata cat timp mai are programul selactat.

Este o masina foarte buna care are o multitudine de programe si functii.Este perfecta si pentru familii mari de 3-4membrii.Raportul calitate/pret este excelent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here