Masina de spalat rufe Arctic AED6240

0
500

Este clar ca o masina de spalat rufe este absolut necesara in orice casa.Fie ca trebuie sa speli zilnic sau odata pe saptamana, masina este indispensabila in primul rand datorita timpului economosit. Va prezentam masina de spalat rufe Arctic AED6240A++.

Clasa energetica a masinii de spalat Arctic AED6240A++

Masina este incadrata in clasa de eficienta A++, asta inseamna ca consuma cu 25% mai putina energie decat o masina incadrata in clasa A.Consumul unui program standard este de 0.94kwh, iar consumul mediu de apa 9460l.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe Arctic AED6240A++

Este o masina simpla, draguta, insa nu foarte sofisticata,Daca nu pui foarte mare accent pe aspect si te intereseaza functiile, acesta este masina cea mai potrivita.Masina are o capacitate de incarcare de 6kg.Viteza de centrigugare ajunge pana la 1200rtm si iti asigura rufe stoarse eficient pana la ultima picatura de apa, rufele sunt scoase din masina aproape uscate.Hubloul se deschide la 155grade.Deasupra hubloului gasiti sertarul pentru detergent, in partea stanga, butonul rotativ pentru selectarea programelor, in mijloc, si un display LED in dreapta care arata informatii precum:cat timp a mai ramas pana la terminare, temperatura la care se spala si viteza de centrifugare.Dimensiunile de 84 x60 x42.5cm o incadreaza in randul masinilor de spalat slim, asa ca poate fi pusa in functiune in orice colt al casei.Nivelul maxim de zgomot la centrifugare este de 77dB, iar la spalare de 61dB.

Functii tehnice

FlowControl este una dintre dotarile cele mai moderne a masinii de spalat si este o functie ce te ajuta sa economisesti atat detergent cat si apa datorita faptului ca pastreaza detergentul in masina pana in momentul clatirii.

Eco Wash este o optiune economica si va reduce costurile pana la 80%, asta insemna ca poate spala doar cu apa rece.

Eco Dose este un dispozitiv al sertarului pentru detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida.

Eco Heater rezistenta masinii este acoperita cu un start de nichel care o protejeaza de rugina si ii asigura o durabilitate de 100 de mai mare decat rezistentele standard.

Programele de spalare pe care aceasta masina dispune sunt: rapid-dureaza doar 14minute,bumbac, mix, lana, sport, sintetice, spalare manuala, matase/perdele, prespalare, camasi.

Rapid 14minute este cel mai scurt program de spalare de pe piata.Este recomandat pentru spalarea unei cantitati mici de articole din bumbac, mai putin murdare, intr-un timp record.

Programul camasi este conceput pentru a preveni sifonarea lor excesiva.

Datorita acestor programe te vei putea bucura de cele mai bune rezultate la fiecare spalare, indiferent de gradul de murdarie al rufelor.

Amanare/pornire este o functie ce ofera posibilitatea programarii pornirii masini intr-un interval de 19h, astfel incat sa functioneze la ora dorita.

De asemenea pe lista dotarilor inteligente sunt trecute urmatoarele functii: sistem electronic de control al balansului, selector centrifugare, siguranta impotriva copiilor.

Sistemul de control al balansului este pentru scaderea vibratiilor si zgomotului, acestea sunt metinute la un nivel cel putin decent.

Child Lock va permite sa blocati butoanele panoului de comanda.Astfel ciclul de spalare pe care l-ai ales nu poate fi schimbat in timpul functionarii masinii in cazul in care copilul apasa pe butoane.

Masina are un raport calitate/pret foarte bun, si o recomandam tuturor celor care isi doresc o masina ieftina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here