Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000 – pareri si review

0
533

In ziua de astazi spalatul hainelor nu mai este atat pe complicat cum era pe vremea bunicilor.Tehnologia a avansat atat de mult, incat tot ce avem de facut este sa punem hainele, sa apasam pe buton, iar cand a terminat sa le intindem.Dar e greu de ales o masina buna, de aceea noi va recomandam masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AW0/C61000.

Clasa energetica a masinii de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000

Acest model face parte din clasa de eficienta energetica A++, una dintre cele mai bune.Consuma cu 25% mai putin curent fata de o masina de spalat din clasa A.La spalare are clasa A, iar la centrifugare clasa C.

Caracteristici generale ale masinii de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000

Masina face parte din gama medie a producatorului.Este o masina cu incarcare frontala realizata prin intermediul unui hublou de dimensiunii mari, beneficiand de sistem 6th Sense, cu ajutorul careia hainele sunt monitorizate in permanenta.

Al 6-lea Simt este o tehnoogie inglobata de cei de la Whirlpool si permite recunoasterea incarcaturii masinii cu ajutorul unor senzori si astfel sunt ajustate automat resursele permitand economii majore la consumul de apa si curent.Se reduce si timpul de spalare iar eficenta este marita.

Dimensiunile o fac sa se integreze oriunde, are o inaltime de 85cm, latime 59.5cm,adancime 52cm. Este o masina alba, asa ca oriunde o veti amplasa ea se va integra de minune.Panoul de comanda ofera acces rapid si intuitv la functiile de programare dar si la informatiile cu privire la programul aflat in curs(temperatura, cat timp mai are si viteza de rotatii), totul pe un ecarn LCD in partea dreapta.Cuva este confectionata din polipropilena, iar tamburul este din otel inoxidabil si are un volum de 46l, acestea ofera o rezistenta foarte mare in timp a masinii.Capacitatea de incarcare este de 6kg.

Functii tehnice

Whirlpool inregistreaza o noua tehnologie Clean+, este conceput pentru curatarea excelenta a rufelor patate, intr-un timp cat mai scurt.Este util pentru ca nu mai presupune tratarea hainelor cu solutii pentru indepartarea cu solutii speciale, el in sine fiind un ciclu multifazic.

Programele sunt variate asa ca veti putea spala orice tip de tesatura.Are si un program rapid de 30 minute care pentru haine care au nevoie doar de o clatire.Programe adaptate pentru fiecare tip de tesatura: prespalare, bumbac, lana,sintetice,delicate, spalare manuala.

Functiile de siguranta ale masinii sunt: selector centrifugare, sistem detectare spuma, protectie impotriva inundatiilor-opreste automat alimentarea cu apa in cazul in care detecteza scurgeri si programare intarziata.

Cu programarea intarziata puteti sa programati masina cand plecati de acasa, iar cand va intoarceti de la munca sa le intindeti.
Sistemul de protectie a masinii detecteaza posibilele probleme ale circuitului de alimentare si porneste automat pompa de evacuarea a apei.

Aceasta masina de spalat este indispensabila datorita programelor pe care le are si functiilor.In aceelasi timp este o varianta alternativa daca vrei sa iti pastrezi hainele curate la un pret avantajos.Nu este una dintre cele mai voluminoase masini de spalat, dar performantele sale, chiar impresioneaza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here