Mașina de Făcut Pâine Moulinex Homebread OW1101

0
2975
Mașina de Făcut Pâine Moulinex Homebread OW1101

O mașină de făcut pâine este un accesoriu potrivit pentru orice bucătărie. Nu trebuie să fii o gospodină desăvârșită sau un bucătar renumit pentru a pune ingredientele înăuntru, laolaltă și prin apăsarea unui buton să rezulte o pâine proaspăt coaptă. Unde să punem faptul că folosești doar ingrediente naturale, alese de tine cu mare grijă pentru cei dragi?

Cu ajutorul mașinii de făcut pâine poți face mereu aluat, pâine sau cozonac bazându-te pe un ajutor de nădejde.

Nu trebuie să te preocupi dacă nu ai prea multe idei pentru a diversifica produsele de panificație HOME BREAD deoarece mașina de făcut pâine vine la ”pachet” cu mulțime de rețete delicioase: pâine cu semințe, simplă, rumenită (poți alege 3 grade de rumenire) , cu lapte sau fără; tot secretul constă în faptul că trebuie să o programezi cu ceva timp înainte să vrei să guști din bunătăți, cam cu aproximativ 3 ore înainte și trebuie să alegeți și una dintre cele două mărimi.

Mașina de Făcut Pâine Moulinex Homebread OW1101 Mașina de Făcut Pâine Moulinex Homebread OW1101 (12) Mașina de Făcut Pâine Moulinex Homebread OW1101 (3)

Având în vedere faptul că nu mai trebuie să faci nimic după ce pui ingredientele, este un timp nemaipomenit de bun.

Design-ul mașinii de făcut pâine Moulinex OW1101

Moulinex este un brand care s-a făcut remarcat cu ajutorul mașinilor de făcut pâine sub sloganul HOME BREAD. Moulinex OW1101 are un design modern, cu colțuri rotunjite, ușor de poziționat în orice colț al bucătăriei. De asemenea, poți controla foarte ușor mașina de făcut pâine cu ajutorul panoului de control poziționat frontal, sub fereastra care vă oferă acces vizual în toate stadiile bunătăților din interior.

Mașina de Făcut Pâine Moulinex Homebread OW1101 (5) Mașina de Făcut Pâine Moulinex Homebread OW1101 (4) Mașina de Făcut Pâine Moulinex Homebread OW1101 (9)

Moulinex OW1101 este albă integral. Pe partea de sus (capac) are trecute programele și numele brandului scris cu roșu. Sub panoul de control electronic este poziționată o poză viu colorată cu pâine și alte bunătăți pe care le puteți face cu acest aparat electrocasnic din bucătăria dumneavoastră.

Dimensiunile acestei mașini de făcut pâine sunt 40.2 (lungime) x 30.2 (lățime) x 34 (înălțime) centimetri.

Mașina de Făcut Pâine Moulinex Homebread OW1101 (2) Mașina de Făcut Pâine Moulinex Homebread OW1101 (7)Mașina de Făcut Pâine Moulinex Homebread OW1101 (8)

Programe și funcții

Cele 6 butoane sunt pentru: pornirea și oprirea mașinii de făcut pâine, selectarea greutății, timer și reglarea timpului pentru programele 8 și 12, selectarea coacerii și selectarea programului dorit.

 1. Programul 1 este destinat rețetelor care utilizează făină de grâu. Cu ajutorul său puteți prepara pâine albă.
 2. Cu ajutorul celui de-al doilea program puteți face pâine albă franțuzească după o rețetă tradițională.
 3. Al treilea program se selectează doar dacă utilizați făină integrală. Rezultatul? O pâine integrală sățioasă și sănătoasă.
 4. Dacă vrei să faci pâine dar nu ai prea mult timp la dispoziție pentru că musafirii bat la ușă, alege al patrulea program pentru pâine rapidă. Chiar dacă miezul nu va fi prea aerat, e o pâine de caldă de casă.
 5. Al cincilea program poate fi folosit pentru maximum 700 grame de aluat dulce pentru a rezulta o pâine dulce și pufoasă.
 6. Un program ultrarapid pentru pâinea de 900 grame este al șaselea. Cu ajutorul său puteți coace o pâine mult mai compactă decât celelalte.
 7. Este un program ultrarapid, la fel ca al șaselea, iar singura diferență este dată de capacitate: recomandat pentru o pâine de 700 de grame.
 8. Vrei să faci pizza, gogoși sau plăcintă și ai nevoie de aluat? Nimic mai simplu. Programul 8 al mașinii de făcut pâine frământă aluatul în locul tău. Îl vei scoate crescut și gata de utilizat. Atenție! Se frământă doar aluaturile cu drojdie.
 9. Dacă vrei să faci dulceață și nu vrei să o fierbi pe aragaz, o poți fierbe în cuva aparatului de făcut pâine. Materialul cuvei este ușor de curățat.
 10. Cu ajutorul acestui program puteți face prăjituri.
 11. Dacă doriți să coaceți pâine cu coajă subțire pentru sandwichuri trebuie să alegeți al unsprezecelea program.
 12. Este un program special conceput pentru chifle și poate fi utilizat și pentru a reîncălzi pâinea. Cel mai important lucru este că, în timpul celui de-al doisprezecelea program, mașina de făcut pâine nu se lasă nesupravegheată.

De ce recomandăm Moulinex OW1101?

Recomandăm mașina de făcut pâine Moulinex OW1101 tuturor celor care nu au găsit în comerț produse de panificație pe gustul lor, dar și celor care preferă să le facă în casă. Rețetele sunt delicioase, dar și ușor de preparat. Recipientele cu ajutorul cărora trebuie să măsurați ingredientele: cană, lingură și linguriță vin odată cu mașina de făcut pâine.

Mașina de Făcut Pâine Moulinex Homebread OW1101 (10)Mașina de Făcut Pâine Moulinex Homebread OW1101 (6)

Plăcintele, gogoșile, cozonacul, chiflele, pâinea și dulceața sunt acum foarte ușor de preparat cu Moulinex OW1101 HomeBread.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here