Fier de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20 – pareri

0
1463
Fier de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20

Cel mai bun accesoriu pentru o gospodina este cu siguranta fierul de calcat. In ultimul timp au aparut diverse fiare de calcat cu functii speciale care sa usureze calcatul hainelor. Ceea ce consideram noi important la un astfel de electrocasnic sunt, in primul rand puterea cu care calca hainele ca sa nu fim nevoiti sa trecem de mai multe ori cu talpa pe aceeasi suprafata, dar si greutatea si forma fierului pentru a fi usor de utilizat.

Si la drept vorbind, cel mai bun fier de calcat este acela pe care nu trebuie sa-l setezi ca sa calce perfect, fara cute si fara griji.

Design

Cu o forma inovatoare, alb cu albastru, fierul de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20 cantareste 1.75 kilograme, iar cablul de alimentare masoara 2.5 metri si va ofera o buna mobilitate atunci cand il utilizati. De asemenea, cablul de alimentare nu poate intra sub fierul de calcat, avand protectie care il tine mereu ridicat. Libertatea cablului se face doar la 180°C. Cu fierul de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20 calci in siguranta.

Fier de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20 albastru Fier de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20 abur Fier de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20 talpa

Caracteristici si functionare

Unul dintre cele mai importante lucruri la un fier de calcat este talpa. Fierul de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20 are talpa T-ionicGlide considerate de acest brand o talpa de 5 stele. Astfel, acest fier de calcat are o talpa rezistenta la zgarieturi, care aluneca usor netezind perfect hainele. Aburul este eliminate uniform datorita orificiilor proiectate special pentru a usura calcatul hainelor.

In zonele dificile accesul se face cu ajutorul varfului Quattro Precision. Astfel, chiar si cele mai pretentioase material vor fi netezite perfect.

Puterea acestui fier de calcat este de 2600 W pentru incalzire rapida si performante puternice.

Capacitatea rezervorului de apa este de 350 mililitri. Fiind dotat cu sistem anticalcar cu dubla actiune puteti utiliza atat apa plata cat si apa de la robinet, pentru un debit de abur continuu de 50g/minut si un jet de abur de 190g/ minut.

Fier de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20 test Fier de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20 sus Fier de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20 varf

Fierul de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20 se opreste automat daca il lasati nesupravegheat; in 2 minute din momentul in care il sprijiniti pe talpa si in 3 minute in momentul in care il sprijiniti pe piciorul de sprijinire.

Fierul de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20 este dotat si cu indicator de feedback cu lumina inteligenta, mod prin care puteti afla care este starea fierului de calcat in orice moment.

Acesta este fierul de calcat pe care vi-l doriti. De ce? Pentru cateva motive destul de serioase, cum ar fi faptul ca nu trebuie sa ii reglati temperatura atunci cand schimbati tipul tesaturii pe care o neteziti. Mai mult decat atat, lana, casmirul, matasea pot fi acum calcite cu ajutorul fierului de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20.

De ce recomandam fierul de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20?

Recomandam fierul de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20 deoarece este un accesoriu al gospodinei perfecte – haine calcate la indemana oricui.

Ce ne place la fierul de calcat Philips PerfectCare Azur GC4914/20?

  • Este usor si poate fi utilizat fara dificultate cantarind doar 1.75 kilograme.
  • Rezervorul de apa are o capacitate de 350 mililitri.
  • Netezeste chiar si cele mai dificile cute.
  • Este prevazut cu sistem dublu anti – calcar.
  • Este prevazut cu varful Quatro Precision si cu talpa T-ionicGlide.
  • Poate fi utilizat si cu apa de la robinet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here