Fier de calcat Philips Azur GC4850/02 opinii, pret

0
1504
Fier de calcat Philips Azur GC4850/02

Un fier de calcat eficient, cu o talpa care se incalzeste imediat si pe care il poti folosi o perioada indelungata ( cativa ani) este  Philips Azur GC4850/02. Pretul nu este neaparat unul mic, dar electrocasnicele de calitate si de durata costa putin mai mult decat cele obisnuite asa cum e vorba “dai un ban, dar te tine o viata”.

Acest fier de calcat a fost testat mai bine de 2 ani si inca functioneaza la fel de eficient ca la inceput. Philips este o firma destul de cunoscuta si de apreciata pe piata din Romania atat pentru electrocasnice inovatoare cat si pentru produse de ingrijire personala.

Prevazut cu talpa SteamGlide considerata cea mai buna talpa Philips de unele utilizatoare, acest fier de calcat are o rezistenta sporita la zgariere, fiind usor de curatat.

Cu o greutate de aproximativ 1.6 kilograme, acest fier de calcat poate fi utilizat cu usurinta de toate persoanele. Lungimea cablului de 2.5 metri va ofera mobilitatea necesara in timpul utilizarii. Mai mult decat atat, cablul nu poate sa ajunga niciodata sub talpa fierului de calcat.

Fier de calcat Philips Azur GC4850/02 sus Fier de calcat Philips Azur GC4850/02 protectie cablu

Caracteristici generale

Acest fier de calcat este alb cu albastru deschis, usor de depozitat atat in cutie cat si in afara ei.

Fierul de calcat cu aburi Philips Azur GC4850/02 se umple cu apa foarte simplu deoarece este prevazut cu un rezervor de 0.35 litri cu un orificiu destul de mare astfel incat alimentarea si realimentarea sa se faca intr-un mod simplu si rapid.

Indeparteaza chiar si cele mai dificile cute de pe haine cu ajutorul jetului de abur care este concentrat spre varful talpii fierului de calcat. Orientarea deosebita a varfului fierului de calcat si fantele alungite ofera rezultate uimitoare. Aburul variaza intre 0 si 180 g/min.

Fier de calcat Philips Azur GC4850/02 jet abur Fier de calcat Philips Azur GC4850/02 profil talpa Fier de calcat Philips Azur GC4850/02 varf abur

Fierul de calcat Philips Azur GC4850/02 este prevazut cu abur continuu pana la 50g/ minut ceea ce ajuta la indepartarea eficienta a tuturor cutelor de pe haine.

Un alt punct forte al fierului de calcat Philips Azur GC4850/02 este faptul ca este dotat cu functia de calcare verticala. Atunci cand nu doriti sa desfaceti masa de calcat puteti indeparta cutele de pe haine in timp ce acestea stau agatate pe umeras – simplu si eficient.

Safety Auto OFF este functia care va ajuta sa economisiti energie. In cazul in care fierul de calcat este cuplat la energie electrica dar nu este utilizat timp de 10 minute, acesta va intra in stand-by.

Fier de calcat Philips Azur GC4850/02 varf Fier de calcat Philips Azur GC4850/02 aburFier de calcat Philips Azur GC4850/02 lateral

Ce ne place la fierul de calcat Philips Azur GC4850/02?

  • Este usor si poate fi utilizat fara dificultate cantarind doar 1.6 kilograme.
  • Este prevazut cu abur vertical si poti calca hainele cand sunt asezate pe umeras.
  • Rezervorul de apa are o capacitate de 0.35L.
  • Este prevazut cu functia Safety auto off.
  • Netezeste chiar si cele mai dificile cute.
  • Este prevazut cu sistem anti – calcar cu dubla actiune.

Ce nu ne place la fierul de calcat Philips Azur GC4850/02?

  • Pana acum nu am gasit nimic care sa nu ne placa la acest fier de calcat pe care vi-l recomandam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here