Cuptor cu microunde Panasonic NN-E201WMEPG

0
545

Brandul Panasonic nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare atunci cand vine vorba de electocasnice.Sunt de atata timp pe piata si au atatea produse de calitate, astfel incat cei mai multi dintre noi cand ne gandim la vreun produs electrocasnic il asociem direct cu marca Panasonic.

Cuptorul cu microunde este potrivit nevoile fiecaruia, fie ca este folosit doar pentru a incalzi mancarea, sau pentru a decongela carnea este un aparat electrocasnic indispensabil in orice bucatarie.Cuptorul cu microunde Panasonic NN-E201WEPG, este perfect pentru dumneavoastra datorita functiile pe care le are dar si a pretului mic.

Caracteristici generale privind cuptorul cu microunde Panasonic NN-E201WMEPG

Acest cuptor are un design clasic, simplu de culoare alba ce-l va face sa se integreze usor in estetica oricarei bucatarii, iar principalele sale avantaje sunt posibilitatea de a-i schimba pozitia. Dimensiunile sale sunt 443 x 258 x 340mm,cu alte cuvinte este un cuptor cu microunde de dimensiunii medii, nici prea mare dar nici prea mic .Greutatea cuptorului este de 10.5kg.Cuptorul este destul de compact pentru un volum de 20l. Panoul de control este mecanic, doua controlare rotative pentru setarea puterii cuptorului si a timpului fac acest microunde foarte usor de utilizat. Cele cinci setari de putere (de la 90W-800W), permit o intreaga gama de metode de gatire la nivelul dorit de dumneavoastra. Consumul de putere al microundelui este de 1100W.

Functii si programe

Cuptorul cu microunde, indiferent ca este incorporabil sau nu are in componenta un mic dispozitiv numit magnetron care emite unde radio de frecventa joasa 50Hz. Aceste unde agita moleculele de apa care se incalzesc (datorita agitarii si frecarii la nivel molecular). Deci tot ceea ce contine apa este incalzit foarte repede.

Nu trebuie sa introduceti in cuptor vase de metal sau cu decoratiuni sclipicioase care reflecta lumina, intrucat vor reflecta undele si veti auzi un zgomot foarte deranjant in cuptor ca niste pocnituri, folositi cani sau vase simple, din sticla sau ceramica.

Usa cuptorului este cu deschidere standard, pe partea stanga la 90 de grade.Ecranul este putin transparent astfel puteti vedea mancarea. Nu are maner, se deschide cu apasare usoara pozitionata pe panoul mecanic.

Functia dezghetare, cele mai multe cuptoare cu microunde beneficiaza si de aceasta functie, iar aceasta este utila in special daca uiti sa scoti carnea din congelator la timp.

Functia timer
, iti permite sa stii in orice moment cat timp mai dureaza pana cand mancarea este gata.

Inainte de amplasare, verifica unde sunt gaurile de aerisire si monteaza aparatul astfel incat sa existe un spatiu suficient de mare pentru evacuarea aerului, pentru a evita o supraincalzire a interiorului.

Daca interiorul are multe pete uscate care sunt dificil de eliminat, puneti la incalzit timp de 5 minute un vas cu apa in interior. In acest mod veti genera aburi care vor inmuia petele, astfel ca acestea vor putea fi sterse mult mai usor cu o laveta.

Un astfel de dispozitiv nu poate inlocui aragazul, insa este util pentru incalzirea rapida a anumitor preparate si poate fi o solutie salvatoare in cazul unei intreruperi a gazelor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here