Cuptor cu microunde BEKO MWC2010MX

0
295

Se stie deja ca produsele din gama Beko au inovatii tehnologice foarte inalte si sunt de o calitate buna.Daca aveti deja un aparat electrocasnic Beko, inca unul va deveni familiar. Va place sa gatiti iar incalzirea mancarii la aragaz este un chin pentru dumneavoastra, cuptorul cu microunde Beko MWC2010MX, este perfect si are un pret avantajos.

Caracteristici generale privind cuptorul cu microunde Beko MWC2010MX

Obisnuiti deja cu tehnologia Beko fiind de cea mai buna calitate, nici la capitolul design cuptorul cu microunde nu dezamageste, culoarea sa fiind din inox, integrandu-se perfect in orice bucatarie. Dimensiunile cuptorului sunt relativ mici. Acest cuptor trebuie plasat pe o suprafata plana, stabila,pentru a suporta greutatea sa si cele mai grele alimente ce se pot prepara in acest cuptor. Nu plasati cuptorul in locul unde se genereaza cladura, umezeala sau umiditate ridicata, sau in apropierea materialelor usor inflamabile.

Functii si programe

Cuptorul cu microunde are o capacitate de 17l si este accesorizat cu grill si un suport rotativ rotund din sticla . Puterea cuptorului este de 700W. Panoul de comanda este mecanic si include 2 rotite. Unul este butonul de cronometru , iar celalat este un buton de putere.

Butonul cronometru ofera setari vizuale de timp prin rotirea selectorului pentru a alege timpul de preparare dorit de pana la 30 de minute per sesiune de preparare.

Selectorul de putere, acest buton este utilizat pentru a alege un nivel de putere de preparare. Este primul pas pentru a incepe operatia de preparare.

Pentru gatitul simplu la microunde exista cinci niveluri de putere din care se va alege cel ce corespunde ce mai bine produsului. In functie de timpul pe care il ai la dispozitie poti seta unul din cele 5 niveluri de putere. Cu cat nivelul este mai mare cu atat preparatul se va incalzi mai repede. Nivelul de putere creste prin rotirea butonului in sensul acelor de ceasornic.( scazut, mediu ridicat, ridicat, decongelare si grill).

Functia dezghetare, cu ajutorul acestei functii alimentele congelate se vor dezgheta in doar cateva minute.

Functia grill, este solutia ideala pentru pregatirea carnii. In plus, iti poti prepara friptura asa cum iti doresti folosind unul din cele 2 niveluri de putere ale acestei functii. Puterea grill-ului este de 800W.

Cuptorul este cu iluminare, pentru o vedere mai buna a mancarii.

Usa are o culoare mai transparenta, astfel puteti vedea mancarea in timpul incalzirii. Usa este cu deschidere pe partea stanga la 90 de grade, nu are maner, se deschide cu o apasare usoara fiind pozitionata pe panoul mecanic sub cele doua roti.

Timer mecanic, iti permite sa stii in orice moment cat timp ai la dispozitie pana cand mancarea este gata.

Ca sa nu reprezinte niciun pericol pentru sanatate, cuptorul cu microunde trebuie sa fie bine intretinut si curatat dupa fiecare utilizare. Acoperiti alimentele in timpul prepararii. Capacele impiedica improscarea si ajuta alimentele sa se incalzeasca uniform.

Ca o masura de siguranta la final, lasati mancarea cateva minute in cuptor, pentru a permite caldurii sa fie distribuita egal in alimente. Gatiti folosind cel mai scurt interval de timp. Alimentele prea gatite pot produce fum sau se pot aprinde.

Nu utilizati produse de hartie refolosita in timpul gatitului la microunde, intrucat pot genera scantei. Este recomandat sa folositi vase rotunde din ceramica sau sticla.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here