Combina frigorifica Whirlpool WBA 3387 NFC IX 6th Sense Fresh Control – pareri si review

0
469
Combina frigorifica Whirlpool WBA 3387 NFC IX 6th Sense Fresh Control

O combina frigorifica ne ajuta sa ne mentinem alimentele proaspete si pline de savoare un timp indelungat.Este important ca atunci cand pornim in cautarea unui aparat electrocasnic sa ne asiguram ca are integrate toate tehnologiile de ultima ora pentru a ne face viata mai usoara. O solutie ar fi combina frigorifica Whirlpool WBA 3387 NFC IX, pentru ca are tehnologii noi precum NoFrost, 6th Sense Fresh Control, si o capacitate mare de depozitare a produselor de 320l.

Clasa energetica a combinii frigorifice Whirlpool WBA 3387 NFC IX 6th Sense Fresh Control, 320l, Clasa A+

Eficienta energetica oferita de aceasta combina este clasa A+,si asigura un consum de energie electrica cat mai redus fata de clasa A. Are un conusum energetic anual de 327kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Whirlpool WBA 3387 NFC IX 6th Sense Fresh Control

Din punct de vedere fizic, Whirlpool arata bine.Se integreaza foarte bine in bucatariile moderne, fiind construit din inox care denota un aspect futurist.Are un volum total net de320, dintre care 223l sunt ai frigiderului si 97l ai congelatorului.Dimensiunile aparatului sunt:inaltime 187.5cm, latime 59.5cm si adancime 66cm si o greutate de 69kg.Usile sunt cu deschidere pe partea dreapta, standard.Manerul este orizontal integrat.Zgomotul produs este de 42dB, este o combina foarte silentioasa.Pe usa exterioara, in partea de sus combina are un display electronic ce afiseaza temperatura din frigider si congelator.

Frigiderul dispune de 4 rafturi din sticla, ajustabile pe inaltime, un suport pentru sticle si un compartiment pentru legume si fructe.Pe usa aveti alte spatii de depozitat in special pentru sticle.Sunt 4 suporturi care se potivesc pentru orice dimensiune a sticlelor.Sistemul de dezghetare este manual.

Congelatorul la randul sau dispune de 3 compartimente transparente, dintre care 2 sunt mari si unul mic.

Functii tehnice

Whirlpool este lider mondial in domeniul aparatelor electrocasnice, lanseaza o tehnologie al 6-lea simt Fresh Control, o solutie unica in Romania, care adapteaza si controleaza temperatura si nivelul de umiditate din interiorul aparatului frigorific in functiile de conditiile extrene, gradul de umplere cu alimente cat si de modul de utilizare al acestuia.Acesta tehnologie pastreaza mancarea proaspata cu pana la de 4 ori mai mult fata de aparatele obisnute.

Combina beneficiaza de sistemul de racire NoFrost doar la congelator, acesta previne formarea de gheata in interior, prin urmare nu mai necesita dezghetare.

Filtru antibacterian pe care il are a fost dezvoltat impreuna cu Microbolan si este cea mai buna solutie impotriva bacteriilor exsitente in momentul de fata.Ajuta atat la indepartarea bacteriilor cat si la eliminarea mirosurilor neplacute.Este disponibil impreuna cu sistemul MultiFlow care ajuta la distribuirea aerului in interior.

Are un singur dezavantaj si acela este ca sistemul de dezghetare la frigider este manual, adica se vor depune picaturi de gheata, dar asta doar daca ati deschis de prea multe ori sau nu inchideti bine usa.

Aceasta combina este ideala pentru oricine isi doreste calitate la un pret acceptabil.Pastreaza alimentele in conditii de maxima igiena si nu permite raspandirea bacteriilor si a mucegaiului in frigider.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here