Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8422 OX, 319l – review

0
649

Cu siguranta cel mai nelipsit aparat electrocasnic din orice locuinta sunt frigiderul sau combina frigorifica. Ele trebuiesc alese cu foarte mare atentie, deoarece este unul dintre principalele electrocasnice necesare in orice bucatarie. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8422 OX, este cea mai potrivita.

Clasa energetica a combinii frigorifice Whirlpool BSNF 8422 OX, 319l, Clasa A++

Clasa de eficienta energetica a aparatului este A++, ce are economii uriase la costul energiei electrice. A este clasa ce are cel mai scazut consum de energie. Consumul energetic anual este de 244kWH/an, asigurand astfel o functionare eficienta la parametri optimi.

Caracteristici generale

Ca design combina frigorifica Whirlpool arata bine, putin diferit fata de alta frigidere. Culoarea inoxului (argintiu inchis) ii confera un aer elegant si de bun gust, deosebit de modern , cu linii drepte .Un frigider simplu, de dimensiuni obisnuite, modern ca aspect si destul de bine compartimentat este potrivit unei familii cu un numar de 4 membrii. Dimnesiunile acestei combini sunt inaltime 188.5cm xlatime59.5cm x adancime65.5cm. Volumul net al frigiderul este de 222l, iar cel al congelatorului de 97l. Zgomotul emis de combina este de 42dB, realativ mic.

Are o compartimentare buna, obisnuita , dar inteligenta. Frigiderul are un numar de 4 rafturi realizate din sticla, material usor de curatat si intretinut, igienic care confera o siguranta mai mare in cazul in care versi accidental recipiente cu lichide, pentru a nu se prelinge in intreg frigiderul pana la ultimul nivel.

De asemenea are un suport metalic pentru sticle, in interior pentru o racire mai rapida a bauturilor. Tot in interiorul frigiderului prezinta si un compartiment standard, obisnuit pentru legume si fructe. Usa interioara a frigiderului are 3 suporturi , cu dispozitivul special pentru asezarea oualor, compartiment special pentru unt si branzeturi si un sertar special conceput pentru sticle mai inalte. Cu deschidere standard, pe partea dreapta. Manerul este orizontal integrat.

Congelatorul include la randul sau un volum net bun de 97l si beneficiaza de 3 compartimente spatioase, o tava pentru gheata si de o capacitate incredibila de congelare de numai putin de4kg/24h.

Functii tehnice


Tehnologia al 6 lea simt
cu Fresh Control adapteaza si controleaza temperatura si nivelul de umiditate din interiorul aparatului frigorific in functie de conditiile externe, de gradul de umplere cu alimente cat si de modul de utilizare al acestuia. Aparatele dotate cu acest sistem mentin alimentele proaspete pana la de 4 ori mai mult in comparatie cu aparatele obisnuite.

Tehnologia Supreme NoFrost , are doua sisteme inteligente unul pentru frigider, iar celalat pentru congelator pentru a crea climatul ideal fara gheata pentru o pastrare remarcabila a alimentelor. In comparatie cu un singur vaporizator Supreme NoFrost garanteaza o mai buna performanta, pastreaza culoarea alimentelor cel mai bine, impedica amestecarea mirosurilor, previne formarea de gheata si astfel nu este necesar sa il dezghetati. Supreme NoFrost este numarul 1 in pastrarea alimentelor proaspete si congelate.

Pentru a congela alimentele intr-o maniera optima, activati functia Super Congelare inainte de a congela alimentele proaspete. Astfel alimentele vor fi congelate rapid in profunzime si valoarea nutritiva, vitaminele, aspectul si gustul se pastreaza.

Functia super-racire poate fi utilizata pentru pentru a reduce rapid temperatura din frigider la cea mai joasa valoare a sa. Este recomandata in special pentru racirea rapida a unor cantitati mari de alimente proaspete sau bauturi.

Iluminarea interioara a frigiderul este cu LED pentru o vizibilitate cat mai buna a produselor, dar ajuta si la mentinerea lor in stare cat mai buna.

Alarma sonora se va declansa daca oricare dintre usi este lasata deschisa mai mult de aproximativ 2 minute.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here