Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 OX AQ – pareri si review

0
579

Pe timp de vara, alimentele se altereaza mai usor, indiferent de cat de proaspete erau atunci cand le-ati cumparat.Daca frigiderul nu mai face fata sau este prea vechi, atunci este timpul pentru unul nou.Cu o capacitate de 315l,combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 OX AQ este alegerea cea mai buna pentru tine.Produsele celor de la Whirlpool sunt concepute pentru nevoile cilentilor lor si sunt gandite in asa fel incat sa ii faca fericiti si sa le ofere tot ce isi dorec in materie de electocasnice.

Clasa energetica a combinii frigorifice Whirlpool BSNF 8101 OX AQ, 315l, Clasa A+

Consumul de 315kWh/an il incadreaa in clasa energetica A+, asta inseamna ca are un consum redus de energie electrica. Nu este printre cele mai economice, dar nici cel mai mare consumator.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Whirlpool BSNF 8101 OX AQ

Combina frigorifica are un design elegant cu dimensiuni compacte astfel ca se poate instala in orice incapere fara nici cea mai mica problema. Simplitatea se traduce prin eleganta, de culoare argintie, din inox, cu maner incorporat.Masoara o inaltime 188.8cm, latime59.5cm si adancime 65,5cm.In ceea ce priveste volumul acestei combine, acesta este destul de generos, 315 total, dintre care 218l sunt la frigider, iar la congelator 97l.Frigiderul are iluminare interioara pentru o buna vizibilitate a alimentelor.Deschiderea usilor este pe partea dreapta, standard.Este o combina foarte silentioasa, zgomotul produs atinge 42dB.

Frigiderul este pozitionat in partea de sus, are un numar de 4 rafturi dintr-o sticla rezistenta care permit depozitarea unor cantitati mari fara sa existe riscul producerii unor accidente, si un compartiment de legume si fructe, transparent.

Bineinteles ca rafturile pot fi scoase si pozitionate astfel puteti depozita si obiecte mai voluminoase.Pe usa sunt 2 suporturi, din plastic, perfect pentru bauturile carbogazoase sau alte produse pe care doriti sa le aveti la indemana, si vasul de apa pentru dozator, incadrat intre rafturi.

Congelatorul este pozitionat in parte de jos si are 3 compartimente. Are si un compartiment mare BigBox, destinat pentru produse de capacitate mare(pizza, carne). Capacitatea de congelare de 4kg/24h.Sistemul de dezghetare este automat.

Functii tehnice

Tehnologia NoFrost reprezinta una din inovatiile in domeniu.Alimentele sunt pastrate in conditii optime de siguranta gratie curentilor de aer care circula in mod individual in interiorul celor 2 compartimente.Nu se mai formeaza gheata de-a lungul peretilor interiori, ceea ce reprezinta un mare avantaj, in special pentru gospodine care nu trebuie sa decongeleze aparatul la cateva saptamani.

Compartimentul de refrigerare este prevazut cu un filtru antibacterian care elimina mucegaiul si bacteriile, lasand mancarea sanatoasa mai mult timp, intr-un mediu igienic.Respectarea normelor de igiena este numarul 1 fapt pentru care Whirlpool incearca sa dezvolte in permanenta noi tehnologii pentru a asigura prospetimea si savoarea alimentelor.

Aceasta combina se potriveste famililor mai mici de pana la 2-3 membrii.In ceea ce priveste functiile, nu vine cu foarte multe elemente moderne, dar avand in vedere raportul calitate/pret, putem spune ca este o combina frigorifica foarte buna, care pastreaza prospetimea mancarii si a alimentelor la o temperatura constanta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here