Combina frigorifica TEKA NFE2 – pareri si review

0
459
Combina frigorifica TEKA NFE2

Doresti sa iti inlocuiesti vechiul aparat frigorifica cu unul mai nou, mult mai incapator si eficient, dar nu stiti ce sa alegeti, noi va recomandam combina frigorifica TEKA NFE2, deoarece are un pret avantajos, sistem de racire no frost,si un volum total de 287l, ideal pentru o familie numeroasa de 3-4 membrii.

Clasa energetica a combinii frigorifice TEKA NFE2 320, Clasa A+

Combina frigorifica se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+. Aceasta clasa este cea mai putin consumatoare de energie electrica, avand un consum de 0.913kWh/24h, iar consumul energetic anual de 333kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice TEKA NFE2

Combina impresioneaza prin aspectul foarte placut, culoarea acestuia fiind argintie.Suprafata este din inox si este acoperita cu o pelicula speciala, cu un aspect deosebit si care impiedica aparitia urmelor de degete pe suprafata.Are doua usi foarte bine finisate, cu deschidere pe partea dreapta, ele sunt reversibile, astfel ca le puteti monta in directia care va este mai usor.In partea superioara a usii de sus este pozitionat un display LED, foarte util, ce ofera informatii detaliate asupra starii combinei.Dimensiunile acesteia sunt:inaltime 1.860cm, latime 59.5cm si adancime 60cm.Manerul este vertical.Volumul net al combinii este de 287l, dintre care 197l sunt ai frigiderului si 90l ai congelatorului.

Frigiderul este amplasat in partea de sus , si are un numar de 4 rafturi din sticla securizata, ajustabile, le puteti monta dupa cum doriti, 2 sertare traansparente pentru fructe si legume si o zona speciala de conservare (cu temperatura intre 0 si 3grade).Pe usa frigiderului sunt 3 suporturi din plastic rezistente, pe care puteti aseza sticle, recipiente si alimente de dimensiuni mici.

Zona speciala de conservare este un mic compartiment acoperit, care dispune de un senzor si un vaporizator situat deasupra celor 2 sertare pentru legume/fructe, si asigura o temperatura constanta.Este ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete: carne, peste.Pastreaza proprietatile de 3 ori mai mult decar frigiderele standard, reducand pierderile de vitamine.

Congelatorul se afla in partea de jos si este destul de incapator.Are 3 compartimente inchise de tipul unor ladite din plastic.Capacitatea de congelare este de 5kg/24h.

Functii tehnice

Tehnologia No Frost pe care acest produs o are incorporata presupune recircularea aerului si controlarea umiditatii in asa fel incat sa nu se formeze gheata.Prin urmare elimina necesitatea de decongelare a combinii.

Functia ECO este un mod de economisire a energiei, ideal de folosit daca plecati de acasa o perioada mai mare.

Functia super-cogelare, va permite sa inghetati cantitati mari de alimente, fara a le afecta pe cele deja congelate, noile alimente fiind congelate mai repede.

Functia super-racire,produsele abia cumparate sunt racite mai repede.In acelasi timp, se previne incalzirea produselor care se afla in frigider.Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2C.

Combina este prevazuta cu un sistem antibacterian, ce previne dezvoltarea bacteriilor, a micro-organismelor si a mirosurilor.Astfel, alimentele se pastreaza proaspete mai mult timp.

Daca temperatura se ridica prea mult la un moment dat, veti fi avertizat printr-un semnal sonor.

Daca nu inchideti usa etans sau o tineti deschisa mai mult decat este recomandat, combina va va anunta prin intermediul unui ticait.

Numarul de ore pe care aceasta combina este sta fara curent electric este de 17h, in tot acest timp mancarea nu se va strica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here