Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IEXI1

0
400
Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IEXI1

Alegerea unui frigider pare destul de simplu la prima vedere, criteriul principal de alegere pentru majoritatea referindu-se la volum sau la aspect.Dar exista mai multe aspecte si detalii care va pot aduce avantaje si este bine sa le cunoasteti, inainte de a achizitiona un produs la cel mai bun raport calitate pret.Daca bugetul este unul mediu, atunci va recomandam combina firogorifica Sharp SJ-BA10-IEXI1, este cea mai potrivita.

Clasa energetica a combinii frigorifice Sharp SJ-BA10-IEXI1

Clasa de eficienta energetica in care se incadreaza aceasta combina frigorifica este clasa A+, care este cea mai buna la ora acutala.Consumul energetic anual este de 335kWh/an.

Carcateristici generale ale combinii frigorifice Sharp SJ-BA10-IEXI1

Combina frigorifica arata foarte bine, este din inox, si foloseste aproape cele mai noi tehnologii pentru a pastra alimentele proaspete pe un termen foarte lung.Este in intregime de culoare argintie potrivindu-se cu orice tip de mobilier de bucatarie. Are dimensiunile de:lungime 186.3cm, latime 59.5cm si adancime 65cm.Usile sunte reversibile ceea ce inseamna ca pot fi facute sa se deschida spre dreapta sau stanga, in functie de cum aveti de gand sa o asezati.Manerul este integrat.Nivelul de zgomot este de 42dB, foarte putin si cu siguranta nu va deranja. Pe partea exterioara a frigiderului, este afisajul de tip LCD, de unde puteti sa reglati temperatura printr- o simpla atingere.Volumul combinei este de 324l, frigiderul se afla in partea superioara si are un volum de 230l, iar congelatorul este in partea inferioara si are 104l.

Frigiderul are 3 rafturi pe care le puteti pune in asa fel incat sa va maximizati spatiul.Sunt facute dintr-o sticla foarte rezistenta si pot suporta greutati destul de mari.Sub rafturile acestora exista un compartiment de legume si fructe, ce asigura o temperatura constanta in acesta, astfel produsele isi pastreaza din prospetime mai mult timp.Pe usa frigiderului de asemenea aveti spatii de depozitare.Ele sunt in numar de 3 si se potrivesc perfect pentru sticle infiderent de dimensiunea lor.

Cogelatorul prezinta 3 compartimente.Capacitatea de congelare este de 12kg/24h.

Functii tehnice

Majoritatea produselor din aceasta gama au tehnologia NoFrost incorporata.Prin controlarea umiditatii si temperatura, la acest produs nu se formeaza gheata in congelator care sa ocupe spatiu inutil. Datorita sistemului Advanced NoFrost ce se regaste la acest model nu va mai trebui sa dezghetati frigiderul.Dezghetarea automata este un sistem inclus in ambele compartimente (frigider si congelator) si aduce un confort sporit si o economie energetica mult mai mare.

Sistemul avansat de curatare a aerului GentleAirFlow asigura pastrarea aspectului ca in prima zi a produselor, culorii naturale,precum si a gustului, o perioada mai lunga de timp, prevenind totodata uscarea acestora.

Filtrul impotriva mirosurilor Outdor Neutral face ca mirosurile sa nu se amestece intre ele, datorita faptului ca asigura izolarea circuitelor dintre frigider si congelator, nepermitand trecerea mirosurilor dintr-un spatiu in celalalt.

CrispZone asigura pastrarea legumele si a fructelor in conditii de umiditate, compartimentul special, astfel se poate pastra mai mult timp prospetimea acestora.

In cazul unei pene de curent majore nu trebuie sa va faceti griji asupra alimentelor, combina are o autonomie de 18ore.Aceasta combina are clasa climatica SN-T, ceea ce inseamna ce este adecvat pentru functionarea optima la temperaturi ambientale cuprinse intre 10C si 43C.

Acest produs are aproape cele mai inalte standarde si este potrivit pentru o familie mare care isi doreste sa pastreze alimentele in cele mai bune conditii de igiena, pastrand savoarea alimentelor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here