Combina frigorifica Samsung RB38J7805SA

0
782
Combina frigorifica Samsung RB38J7805SA

Stiti deja sa Samsung are cea mai buna tehnologie in ceea ce priveste telefoanele mobile, si cu siguranta ca cel putin un membru din famile a avut.Daca vreti sa cumparati o combina, atunci Samsung RB38J7805SA, este cea mai buna, in privinta raportului calitate/pret.Are un volum de 384l, perfect daca sunteti o familie numeroasa.

Clasa energetica a combinii frigorifice Samsung RB38J7805SA

Acest aparat are o eficienta foarte buna.Cu clasa A+++ de energie, iti permiti sa te bucuri atat de performanta dorita cat si de un consum excelent de energie.Consumul energetic anual de 280kWh/an.

Caracteristci generale privind combina frigorifica Samsung RB38J7805SA

Are un aspect modern, elegant perfect aromnizat cu mobila dumneavoastra de bucatarie.Griul metalizat cu iluminare albastra adauga eleganta si stil profesional. Masoara o inaltime de 192.7cm, latime 59.5cm si adancime 65cm.Manerul este incorporat.Deschiderea usilor se face pe partea dreapta, standard, dar ele sunt reversibile, astfel le puteti monta in functie de mobila.Frigiderul are iluminare interioara cu Led , lumineaza puternic fara a compromite puterea de racire a acestuia. Undele sonore emise de acesta in timpul functionarii ating 39dB, foarte mici pentru o combina frigorifica.Volumul total al combinii este de 384l.

Frigiderul dispune de 3 rafturi cu un volum de 254l. Rafturile sunt din sticla securizata si reglabile,asa ca puteti pune orice greutate si dimensiune doriti, ele nu se vor sparge(suporta pana la 25kg).

Rafturile dispun de diferite niveluri la care pot fi pozitionate. Are si un compartiment pentru fructe si legume, transparent.Pe usa frigiderului sunt 6 suporturi, ajustabile, care va ajuta sa fiti mai organizati si sa stocati mai simplu produse de dimensiuni mari.Sticlele de apa inalte, bauturile gazoase cu cantitati extra sau orice alt tip de racoritoare, nu mai sunt acum o problema.

Congelatorul este amplasat in partea de jos si are un un numar de 3 compartimente.Volumul sau este de 130l. Are o capacitatea de congelare de 14kg/24h.

Functii tehnice

Spre deosebire de compresoarele traditionale, care pornesc si se opresc, compresorul Digital Inverter de la Samsung are 7 viteze reglabile, pentru a se adapta la necesitati de racire diferite.Astfel ca, functioneaza fiabil, reduce uzura si zgomotul.In plus, puteti sta linistit in privinta facturii la energie electrica.

Cu NoFrost nu se mai formeaza gheata in congelator, panoul interior din spate nu mai ingheata sau conndenseaza si nu mai este necesara o scurgere la rezervorul de apa aflat in spatele combinei.NoFrost asigura o racire uniforma in ambele copmartimente, iar acest lucru impiedica formarea ghetii.

Congelatorul a fost proiectat in mod inteligent pentru o glisare mai usoara si o utilzare eficienta a saptiului.Raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati si sa scoteti alimentele.

Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului Full OpenBox ofera otiuni multiple de congelare, inclusiv cel de congelare rapida atunci cand este nevoie.Compartimentul pentru pastrarea si depozitarea legumelor sau FreshZone, ofera produselor prospetimea si gustul asemanator celui din ziua in care au fost culese.

Moderna,spatioasa si foarte eleganta, aceasta combina reprezinta cea mai buna alegerea pe care o poti face pentru tine si familia ta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here