Combina frigorifica Samsung RB38J7530SR

0
552
Combina frigorifica Samsung RB38J7530SR

Avand in vedere ca ne aflam in plin sezon cald, o combina frigorifica este indispensabila in orice bucatarie.Daca nu mai sunteti multumit de modul in care raceste alimentele sau pur si simplu este timpul sa o inlocuiti, si nu stiti ce sa alegeti, va recomandam combina frigorifica RB38J7530SR.Aceasta va ofera un volum net total foarte mare, sistem de racire No Frost, design elegant dar si o multitudine de functii moderne.

Clasa energetica a combinii frigorifice Samsung RB38J7530SR

Combina face parte din clasa A+, este a doua in topul celor mai eficiente clase. Are un consum energetic anual de 333kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Samsung RB38J753SR

Finasajele metalice vor da un aspect foarte placut bucatariei dumenavoastra.Combina este argintie si are o lungime de 192.7cm, latime 59.5cm si adancime 65cm si respecta tiparul clasic atunci cand vine vorba de asezarea celor doua compartimente.Asta inseamna ca in partea de sus este frigiderul cu un volum de 243l, iar in partea de jos congelatorul cu un volum de 130l.Usile se deschid in mod standard, pe partea dreapta, dar ele sunt reversibile.Manerul este orizontal integrat.Iluminarea interioara a frigiderului este cu Led, ce lumineaza stralucitor fara a putea sacrifica puterea de racire.Combina este foarte silentioasa, zgomotul produs ajunge la 39dB.

Frigiderul are un numar de 3 rafturi din sticla, acestea sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, in functie de tipurile de alimente depozitate si de dimensiunea lor. Compartimentul de legume si fructe este si el prezent, mai are si inca un compartiment numit Fresh Zone.Usa are 6 suporturi pentru sticle si borcane, astfel ele vor putea fi asezate la indemana, ca sa aveti mai mult saptiu pentru orice tip de recipient.
Frigiderul are si un dozator de apa, ideal pentru zilele de vara.

Congelatorul este foarte incapator, dispune de 3 sertare, in care pot fi congelate 14kg/24h.Nu veti duce lipsa spatiului deoarece toate sunt Full Open Box, pentru ca sunt suficient de mari si bine organizate, astfel poti depozita tot ce ai nevoie.

Functii tehnice

Sistemul de racire All Around Cooling raceste spatiul in mod uniform, din colt in colt.Aerul rece este suflat prin mai multe guri de ventilatie la fiecare raft, mentinand temperatura constanta si alimentele proaspete.

Dupa cum va spuneam mai sus, frigiderul are un compartiment numit Zona Fresh, acesta are un design inteligent ce pune la dispozitie mediul ideal pentru pastrarea carnii si a pestelui, mentinandu-le temperatura optima , astfel vor ramane proaspete si nu isi vor pierde din savoare.

Compartimele de mari dimensiuni ale congelatorului Full Open Box, au o deschizatura mai larga fapt ce face organizarea mai eficienta si scoaterea lor repede, optimizand spatiul de stocare.

Combina frigorifca dispune de un sistem No Frost, asta insemna ca nu va fi nevoie niciodata sa o dezgheti, pentru ca in interiorul celor 2 compartimente nu vei gasi gheata.Mai mult decat atat,alimentele vor fi pastrate proaspete o perioada mai lunga de timp.

Aceasta combina are un compresor de ultima generatie digital Inverter, regleaza automat viteza, ca raspuns la cererea de racire la cele 7 niveluri, rezultand astfel un consum mic de energie.Reduce uzura pentru o performanta mai indelungata.

Samsung isi merita toti bani, pentru ca e frumoasa, spatioasa si foarte eficienta, perfecta pentru orice familie.

Tehnologia No Frost asigura o temperatura constanta si o racire mai rapida in comparatie cu o combina frogorifica standard,garanteaza depozitarea optima a alimentelor si pastreaza mai mult timp calitatile originale ale alimentelor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here