Combina frigorifica Samsung RB37J5215SS/EF – pareri si review

0
788
Combina frigorifica Samsung RB37J5215SSEF

Mancarea proaspata sta la baza unei vieti complete si sanatoase.Cand consumati fructele si legumele trebuie sa fie la fel de proaspete ca atunci cand le-ati cumparat,dar cine ar timp sa cumpere produse proaspete in fiecare zi sau la 2 zile? Solutia cea mai buna ar fi cumpararea unei combine frigorifice Samsung RB37J5215SS/EF,cu aceasta va veti bucura de alimente proaspete exact ca in prima zi de cand au fost culese.

Clasa energetica a combinii frigorifice Samsung RB37J5215SS/EF, 367l, Clasa A++

Combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++, consuma cu 48% mai putin decat celelalte aparate incadrate in clasa A.Consumul energetic anual este de 259kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Samsung RB37J5215SS/EF

Designul modern este perfect armonizat cu mobila de bucatarie, iar finisajele metalice uimitoare adauga eleganta si un stil profesional.N-ai cum sa treci cu vederea aceasta combina frumoasa, pentru ca nu este un simplu aparat electrocasnic.Are o inaltime de 201cm, latime 59.5cm, adancime 67.5cm. Este o combina foarte silentioasa, zgomotul atinge 38dB. Usile sunt prevazute cu manere vertical integrate.Deschiderea usilor se face pe partea dreapta, dar acestea se poat schimba si pe partea cealalta datorita balamalelor reversibile.Sistemul de iluminare LED este realizat in asa fel incat sa ofere o vizibilitate foarte buna, fara a afecta in vreun fel temperatura din interiorul frigiderului. Capacitatea totala de depozitare este de 367l.

Frigiderul are o capacitate de 269l si are 3 rafturi din sticla securizata, reglabile. Puteti depozita greutati de pana la 25kg pe fiecare raft, acestea nu se vor sparge.Are 2 compartimente, unul este pentru pentru legume si fructe, este foarte mare, suficient pentru a depozita cat mai multe produse, iar celalalt este FreshZone special pentru depozitarea carnii si a pestelui, unde temperatura este optima, astfel ca acestea sa ramana prospete si sa-si pastreze gustul cat mai mult timp.Pe usa sunt dispuse 4 suporturi de inaltimi diferite.Este si un suport pentru oua.

Congelatorul are o capacitate de 98l si dispune de 3 compartimente incapatoare.Cutia din mijloc este de mari dimensuni si are o deschidere mai mare fapt care avantajeaza in privinta organizarii produselor.Comgelatorul are o capacitate de 13kg/24h.

Functii tehnice

Noul compresor Digital Inverter de la Samsung controleaza automat viteza sistemului de racire pentru racirea fara probleme a celor 7 niveluri, ceea ce rezulta mai putina energie, minimizeaza zgomotul si reduce uzura acestuia, in comparatie cu celelalte modele conventionale de pe piata.

Tehnologia NoFrost asigura o racire optima atat la frigider cat si la congelator, aceasta tine gheata la distanta.Prin urmare dezghetarea se face automat, iar dumneavoastra veti scapa de acest lucru.

Sistemul de racire All-Around Cooling raceste frigiderul in mod uniform, din colt in colt, iar aerul rece este suflat prin mai multe guri de ventilatie la nivelul fiecarui raft, mentinand temperatura constanta si mancarea proaspata.

Modul vacanta poate fi folosit atunci cand plecati in concediu, insa este recomandat sa nu se pastreze alimente perisabile in aceasta perioada.

Functia de super congelare va ajuta atunci cand depozitati alimente noi in congelator, prevevin decongelarea lor prin racirea mai rapida decat in mod obisnuit.

Asa cum am spus mai sus volumul de 367l este suficient pentru a depozita o cantitate semnificativa de alimente.Aceasta combina este recomandata per total tuturor celor ce dispun de un buget mediu sau pentru cei care vor un aparat frigorific premium foarte inteligent, capabil sa asigure pastrarea alimentelor proaspete pe o perioada lunga de timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here