Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA – pareri si review

0
377
Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA

O combina frigorifica cu multe functii si tehnologii inovatoare este Samsung RB29FDRNDSA.Asadar daca doriti sa achizitionati o combina, acum este momentul cel mai bun pentru achizitionare.

Clasa de energie a combinii frigorifice Samsung RB29FDRNDSA, 288l, Clasa A+

Combina face parte din clasa energetica A+, asta inseamna ca are un consum scazut de energie. Consumul energetic anual este de 272kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Samsung RB29FDRNDSA

Avand un design mai mult decat frumos combina se va integra perfect in bucatarie.Deschiderea usilor se face pe partea dreapta, dar ele sunt reversibile, iar manerul este incorporat.Frigiderul este iluminat cu LED, o lumina mai puternica decat un bec conventional si nu compromite puterea de racire a acestuiaa.Are o inaltime de 178cm, latime 59.5cm, adancime 66.8cm, iar zgomotul produs atinge 39dB.Combina este alcatuita din doua compartimente:in partea de sus este frigiderul si are un volum de 190l, iar in partea de jos, congelatorul cu volumul de 98l. Pe usa exterioara a frigiderului este un afisaj cu LED de unde se seteaza temperatura si functiile dorite si un dozator de apa.

Frigiderul dispune de 3 rafturi, acestea sunt confectionate din sticla si un compartiment pentru legume si fructe.Raftul easy slide va ajuta sa depozitati, organizati si sa accesati in mod eficient alimentele, oferindu-va acces rapid si usor chiar si la lucrurile din spate sau din colt. Pe usa sunt amplasate 3 suporturi, ideal daca organizati o petrecere si vrei sa puneti cat mai multa bautura la racit.Raftul mare BigGuard este mai adanc decat rafturile frigiderelor conventionale, astfel punteti pune sticle foarte mari.

Congelatorul dispune de 3 compartimente fiecare cu diferite dimensiuni.Are o capacitate de congelare foarte buna, de 12kg/24h.

Compartimentul FullOpenBox are o deschidere completa chiar daca usa frigiderului este deschisa la 90 grade.Asta te poate ajuta mult atunci cand ai nevoie de un plus de usurinta in organizarea alimentelor.

Functii tehnice

Spre deosebire de compresoarele traditionale care doar pornesc si se opresc, compresorul digital de la Samsung are 5 viteze reglabile, pentru a se adapta la necesitati de racire diferite.Ofera o durabilitate sporita si reduce la minimum zgomotul, iar in privinta consumului de energie puteti sta fara grji, deoarce are un consum foarte mic.

Combina este prevazuta cu tehnologia NoFrost, ceea ce inseamna ca evita inghetarea si acumularea de gheata, mentinand astfel alimentlee proaspete.Datorita acestui sistem veti spune adio decongelarii.

Sistemul MultiAirflow asigura distribuirea uniforma a aerului si mentine o temperatura constanta.Aerul rece este suflat prin mai multe deschideri de la nivelul fiecarui raft.

Functia de super-congelare protejaza alimentle congelate, de cele noi.

Daca aveti copii mici, iar ei obisnuiesc sa deschida de multe ori frigiderul, iar dumneavoastra erati mereu in preajma lui urmarindu-i de cate ori se duce, de acum nu mai trebuie sa va duceti pentru ca combina este prevazuta cu un sistem de avertizare pentru usa deschisa.Aceasta va incepe sa ticae daca este deschisa mai mult de 1 minut sau nu s-a inchis bine.

Dozatorul de apa este cel mai bun prieten al dumneavoastra in zilele toride de vara.

Combina are o autonomie fara curent de 18h, timp in care nu trebuie sa va faceti griji asupra starii alimentelor.

Aceasta combina este eficienta si spatioasa, pastreaza in conditii de siguranta mancarea, intr-un cuvant este perfecta pentru orcine isi doreste un aparat frigorific performant la un pret mediu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here