Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgb 4855

0
607
Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgb4855

Daca vrei sa-ti cumperi un aparat frigorific foarte performant atunci nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri sau sa incepi sa cercetezi piata in privinta asta, pentru ca toata lumea stie ca Liebherr sunt cele mai bune cand vine vorba de aparate electrocasnice.Daca banii nu sunt o problema si va doriti calitate atunci combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgb 4855, este cea care vi se potriveste.Electrcasnicele Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa, dar si in alte parti ale lumii.In fiecare zi peste 10000 de aparate sunt produse in fabrica.

Clasa energetica

Nici la consumul de eficienta energetica nu sta rau, din contra clasa de incadrare este una foarte buna si anume A+++, cu un consum eneregetic de 0.408kWh/an.Are un consumul energetic anual de 149kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Liebherr Premium 4855, BluePerformance

Cu un design mai mult decat placut, aceasta combina cu siguranta se face remarcat in bucataria dumneavoastra.Linii simple de culoare argintie, dau o nota de eleganta incaperii.Zgomotul produs este de 37dB, mult spus zgomt deoarece este o combina foarte silentioasa.Deschiderea usilor se face pe partea dreapta, dar ele sunt reversibile.Iluminarea LED din plafon creeaza o lumina ambianta de inalta clasa.Combina are un volum total net de 344l, dintre care 243l apartin frigiderului care este pozitionat in partea de sus, iar 101l congelatorului pozitionat in partea de jos.

Frigiderul are 4 rafturi din sticla securizata, acestea pot fi reglate la inaltimi diferite in functie de necesitati, un suport metalic pentru sticle si un compartiment pentru legume si fructe.Usa are un numar de 3 suporturi, pentru depozitarea cutiilor si a sticlelor mari.Chiar daca rafturile sunt pline SoftsSystem asigura inchiderea delicata si previne caderea sticlelor, borcanelor.

Congelatorul are 3 compartimente mari.Intr-un interval de 24h puteti congela o cantitate mare de alimente proaspete de 16kg/24h.

>strong>Vario Space va permite sa scoateti sertare, astfel obtineti un spatiu suficient pentru produsele de congelare de mari dimensiuni.

Functii tehice

Pentru siguranta prospetimii de lunga durata aparatele Liebherr dispun de tehnologia NoFrost care ofera o congelare de calitate profesionala.Alimentele sunt congelate prin intermediul aerului de circulatie racit, iar umiditatea este transferata la exterior.In congelator nu se va depune niciodata gheata.

Cu SuperFrost puteti ingheta complet si rapid alimentele proaspete.Aparatul lucreaza la putere maxima de racire.

Sistemul PowerCooling promite calitate superioara si eficienta a alimentelor proaspat depozitate, creeand o temperatura egala pentru racire in toata combina.Cu ajutorul unui comutator ce se afla pe usa, ventilatorul se opreste in momentul in care usa este deschisa, economisind astfel energie.

DuoCooling are rolul de a controla temperatura frigiderului si a congelatorului cu ajutorul a doua circuite de racire care sunt separate.Astfel, nu se va mai inregistra niciun fel de schimb de aer intre cele doua compartimente, fiind oprit si transferul de mirosuri, iar alimentele nu vor mai fi uscate.

Compartimentele BioFresh garanteaza climatul perfect pentru legme si fructe.Temperatura este mentinuta cu precizie la putin peste 0grade.Seratrul BioFresh cu SoftTelescopic are un sistem auto-retragere cu inchidere, ceea ce face utilizarea lor zi cu zi atat practice cat si sigure.

SmartSteel reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor.Otelul de inalta calitate este mult mai usor de curatat si mult mai rezistent la zgarieturi.

Combina are un dispozitiv inteligent SmartDevice si poate fi conectata la SmartDevieBox, care permite ca aparatul sa fie accesat de la distanta de pe un laptop sau un smartphone.

BluePerformance ofera o capacitate mare pentru depozitarea alimentelor, economie si eficienta energetica si un design exceptional.

Display-ul color Touchscreen 7’’, de rezolutie inalta si contrast ridicat este integrat in usa, ofer optiuni individuale multumita sistemului de navigare intuitiv si usor de utilizat.

Calitatea exceptionala a produselor si a design-ului aparatelor Libeherr este confirmata in mod repetat de institutii independente.Astfel produsele Liebherr au obtinut numeroase premii in cadul unor competitii precum PlusX Award.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here