Combina frigorifica Liebherr CP 4613 – pareri si review

0
558
Combina frigorifica Liebherr CP 4613

Vreti sa va cumparati o combina frigorifica care sa fie de cea mai buna calitate si sa pastreze alimentele proaspete cat mai mult timp, dar nu stiti ce brand sa alegeti?Nicio problema, pe piata exista o multitudine de branduri de o calitate superioara, dar nici una nu este 100% produsa de germani.Probabil ca stiti deja ca germanii fac cele mai bune produse electrocasnice, de aceea noi va recomandam combina frigorifica Liebherr CP 4613.

Clasa energetica a combinii frigorifice Liebherr CP 4613, Clasa A+

Are o clasa de eficienta energetica foarte buna si anume A+,aceasta clasa are cel mai scazut consum de energie fata de produsele incadrate in clasaA.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Liebherr CP 4613

Combina frigorifica este fabricata in Germania, are un volum total de 432l, si are un design simplu, de culoare alba.Dimesiunile sale sunt:inaltime 184cm, latime 75cm si adancime 53cm, este impartita in doua compartimente:in partea de sus se afla frigiderul, iar in partea de jos congelatorul. Combina Liebherr se poate lauda cu un sistem SmartFrost ce reduce foarte mult formarea de gheata in interior si pe produsele alimentare congelate, decongelarea fiind necesara mai rar.Peretii interiori sunt netezi si mai usor de curatat.Iluminarea cu LED se face prin becuri simple, fiind dispuse pe tavan, pentru a oferi o vizibilitate sporita asupra continutului. Usile sunt cu deschidere pe partea dreapta.

Frigiderul are 4 rafturi, din sticla, un suport pentru sticle, ce reprezinta solutia practica pentru depozitarea optima,o economie de spatiu, aproximativ 5 sticle.Astfel, sticlele vor fi in siguranta si nu se vor deplasa.Cutiile pentru depozitatrea fructelor si legumelor sunt individuale, si nu cu separator, astfel produsele dumneavoastra nu se vor amesteca.Usa are 4 suporturi, foarte incapatoare.Frigiderul are un volum de 337l.Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat.

Congelatorul are 2 compartimente si o capacitate de congelare de 8kg/24h.Volumul sau este de 95l.Are un singur dezavantaj, iar acela este ca trebuie sa fie dezghetat manual, dar acest lucru nu va fi o povara, deoarce congelatorul nu produce multa gheata.

Functii tehnice

Combinle cu sistem DualCooling au doua circuite de racire reglabile complet separat, permitand control independent si precis al temperaturii in frigider si congelator.Acest sistem asigura performanta ideala in racirea si congelarea alimentelor. Mai mult cu sistemul DualCooling nu se face transfer de aer intre compartimente, in concluzie nu se poate realiza transferul de mirosuri dintr-un compartiment intr-altul sau dehidratarea alimentelor.

Toate rafturile intermediare din sticle pot fi extrase foarte usor.Astfel, integ spatiu interior poate fi utilizat liber ca VarioSpace .Pot fi indepartate sertarele si placile de dedesubt.Astfel, se realizeaza VarioSpace, cel mai practic sistem pentru spatiu de depozitare, se creeaza spatiu rapid chiar si pentru un tort de dimnesiuni mari.

Functia super-congelare reduce temperatura din spatiul interior in cel mai scurt timp pana la -32C.Acesta asigura o congelare a alimentelor deosebit de precauta.Vitaminele, gustul se pastreaza in mod optim.Dupa terminarea procedurii de congelare, aparatul revine automat pe functionarea normala.

Sistemul electronic de control este echipat cu un afisaj digital al temperaturii si al informatilor cu privire la valorile setate.Are o auntonomie de curent de 30h.

Produsele din aceasta gama sunt recunoscute pentru numeroasele tehnologii inovatoare pe care le utilizeaza, dar si pentru constructia solida, eficienta in consum si aspectul modern.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here