Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 43X13 – pareri si review

0
900
Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 43X13

Combina frigorifica este produsul ce nu poate lipsi din casa ta.Pe piata exista o multitudine de branduri care promit ca sunt cele mai bune si au o gramada de functii, dar niciunul nu se poate compra cu Liebherr, pentru ca este produs in Germania, iar noi stim ca nemtii fac cele mai bune produse.Noi va recomandam combina frigorifica Liebherr Confort DNml 43X13.

Clasa energetica a combinii frogorifice Liebherr Confort DNml 43X13, 304L, Clasa A++

Clasa de eficienta energetica A++ asigura un consum foarte redus de energie electrica, cu 40% mai putin fata de produsele incadrate in aceeasi clasa (A, A+). Consumul energetic pe zi este de 0.635kWh/24h, iar cel anual este de 232kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Liebherr Confort DNml 43X13

Din punct de vedere al designului nu prea ai ce sa ceri de la aceasta combina, liniile drepte si inoxul aduc o nota de eleganta bucatariei.Are o inaltime de 186.1cm, latime 60, adancime 65.7cm, iar zgomotul produs atinge 41dB.Usile sunt cu deschidere standard, iar manerul este incorporat.Iluminarea se face in interior cu Led.Frigiderul are un volum de 209l, iar congelatorul 95.Sistemul electronic de control este echipat cu un afisaj digital al temperaturii si al informatiilor cu privire la valorile setate.

Frigiderul este foarte bine compartimentat, dispune de 3 rafturi din sticle si un compartiment pentru legume si fructe.Compartimentul de legume/fructe, este transparent, mare, perfect pentru a depozita o cantitate mare de produse.Usa are un numar de 3 suporturi.

Datorita sistemului VarioSpace toate rafturile de sticla si sertarele pot fi eliminate cu doarte mare usurinta, utilizand astfel intreg interiorul pentru depozitarea alimentelor mai mari.

Congelatorul dispune de 3 compartimente, transparente.Capacitatea sa de congelare este de 9kg/24h.

Functii tehnice

Cu NoFrost frigiderul nu va mai ingheta niciodata mancarea si se va elimina formarea de gheata, in asa fel incat nu vei mai fi nevoit sa dezgheti periodic frigiderul.Alimentele sunt mentinute proaspete mai mult intr-o stare perfecta.

DuoCooling este un sistem independent si precis al temperaturii.Acest sistem are doua circuite de racire reglabile complet separat, permitand control independent si preci al temperaturii in frigider si congelator.Sistemul asigura performanta ideala in racirea si congelarea alimentelor.

Functia automata Super Frost face congelarea simpla si economiseste energie.Acesta reduce rapid temperatura la -32 si creeaza aerul rece pentru a pastra vitaminele vitale.De indata ce alimentele sunt congelate, functia se comuta automat in modul normal dupa un numar maxim de 65h si astfel ajuta la economisirea energiei electrice.

Autonomia sa este considerata ca fiind un alt avantaj pentru ca ajunge la 26h, un timp suficient pentru a pastra mancarea in stare buna, mai ales in lunile de vara cand sunt caderi masive de curent.

Datorita tehnologiei avansate cu care este dotata combina Liebherr, va puteti bucura astazi de mai multe avantaje si o experienta mai placuta in bucatarie, fara depuneri de gheata, fara mirosuri neplacute, cu vitaminele din fructe si legume bine conservate si economii semnificative de energie.

Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here