Combina frigorifica Liebherr Confort CU 3311

0
997
Combina frigorifica Liebherr Confort CU 3311

Esti dezamagit de faptul ca ai ramas fara frigider in aceasta perioada aglomerata din an, chiar cand sarabatorile se apropie si nu stii daca se merita sa-l repari sau sa-ti cumperi unul nou? Uneori costul reparatiei este destul de ridicat, de aceea cel mai bine este sa iti cumperi unul nou. Un frigider care este capabil sa pastreze mancarea proaspata este Liebherr Confort CU 311.

Clasa energetica a combinii frigorifice Liebherr Confort CU 3311

Eficienta energetica oferita de aceasta combina frigorifica este foarte buna, are clasa A++. Pe zi consuma 0.575kWh/24h, iar pe an 210kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Liebherr Confort CU 3311

Desgn-ul acestei combine are muchii tesite Swing Line este unul foarte atragator si iese in evidenta prin culoarea alba si materialul din care este construit confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in bucataria dumneavoastra. Nu este o combina foarte inalta, are 181.2, latime 55cm si adancime 62.9cm.Este o combina cu frigiderul in partea de sus si are un volum de 210l, iar congelatorul in partea de jos si are volumul de 84l.Aparatul este iluminat la interior cu LED, aceasta asigura o lumina puternica, suficienta incat puteti sa vedeti in toate colturile. Este foarte silentioasa, atinge doar 39dB.

Frigiderul are 4 compartimente din sticla, un suport metalic pentru sticle si un compartiment pentru legume si fructe. Rafturile sunt ajustabile asa ca puteti face foarte usor loc vaselor inalte, la fel de usor se si sterg. Suportul pentru sticle este cea mai buna solutie pentru depozitarea bauturilor. Pe usa frigiderului sunt 3 suporturi, suficiente pentru a depozita cat mai multe cutii de lapte, suc.

Congelatorul are 3 compartimente din plastic si poate congela o capacitate de 4kg.24h. Sistemul de dezghetare este manual.

Functii tehnice

La capitolul functii si sisteme speciale, stau: SmartFrost, CoolPlus si FrostSafe.

SmartFrost reduce foarte mult formarea gheata in interior si pe produsele congelate, astfel decongelare numai trebuie facuta atat de des. Peretii interiori sunt netezi si usor de curatat.

Functia CoolPlus reduce temperatura din congelator timp de mai multe ore, ajuta ca alimentele depozitate in interior sa se pastreze in conditii de siguranta, chiar si atunci cand te confrunti cu o pana de curent. Tot aceasta functie face ca temperatura din congelator sa se mentina la nivelul temperaturii ambientale de 10 pana la 16 grade iarna.

Cu FostSafe sertarele foarte inalte si detasabile sunt inchise. Asta inseamna ca frigul nu se poate disipa atat de repede cand aparatul este deschis. Partea transparenta a compartimentelor garanteaza o prezentare optima a produselor congelate.

Toate rafturile intermediare pot fi scoase. Astfel intreg spatiu interior poate fi utilizat liber ca VarioSpace si pentru alimente de congelat voluminoase.

Autonomia frigiderului este de pana la 23h, in caz ca ramaneti fara curent electric.

Acestea fiind spuse, Liebherr este o combina inteligenta, foarte incapatoare si moderna, ideala pentru familiile generoase. Tehnologiile de ultima ora inglobate in acest aparat electrocasnic asigura o stocare de calitate a alimentelor congelate. Mai mult, raportul calitate/pret este unul foarte bun, aici adaugandu-se si sentimentul de siguranta pe care-l veti avea stiind ca un asemenea produs de calitate lucreaza pentru bunastarea dumneavoastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here