Combina frigorifica Liebherr Confort Cnel 4213, 294l – pareri si review

0
581

Datorate tehnologiei avansate cu care sunt dotate frigiderele Liebherr, ne putem bucura astazi de mai multe avantaje si o experienta mai placuta in bucatarie, fara depuneri de gheata, fara mirosuri neplacute si cu vitaminele din fructe si legume bine conservate si economii de energie .Va prezentam astazi combina frigorifica Liebherr Confort Cnel 4213.

Clasa energetica

Combina frigorifica de la Liebherr este incadrata cu succes in clasa de eficienta energetica A++ si are un consum de energie electrica mult mai redus fata de modelele similare din clasa A sau A+. Consumul energetic anual de 245kWh/an.

Caracteristici generale ala combinii frigorifice Liebherr Confort Cnel 4213

Design-ul acestui frigider este unul foarte atragator iesind in evidenta prin inox, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie frigiderul, iar in partea de jos congelatorul .Este o combina de dimensiunii medii: inaltime 186.1cm, latime 60cm si adancime 65.7cm.

Combina este silentioasa, are un nivel de zgomot de doar 41dB. Usile au o deschidere obisnuita, pe partea dreapta , iar manerele sunt vertical integrate. Sistemul electronic de control Magic Eye este cu afisaj digital, puteti regla temperatura interioara. Volumul total este de 294l, este destul de generoasa si potrivita pentru o familie de 2-3 membrii. Autonomia fara curent este de 26 ore, fiind cu mult peste medie. Alimentele vor fi pastrate in siguranta chiar si in cazul penelor de curent.

Frigiderul are o capacitate de 165l si are 3 rafturi din sticla. Rafturile sunt ajustabile. Suportul pentru sticle este o solutie pentru stocarea bauturilor, cu el sticlele vor fi in siguranta. Compartimenul pentru fructe si legume este transparent, ofera un spatiu suficient pentru depozitarea organizata a produselor. Usa are 2 suporturi de diferite inaltimi.

Congelatorul are o capacitate de 129l si are 4 compartimente. Acestea sunt din plastic transparente, astfel incat sa ai o vizivilitate buna. Are o capacitate de congelare destul de mare de 8kg/24h.

Functii tehnice


Tehnologia profesionala NoFrost de la Liebherr
va scuteste de decongelarea aparatelor. Acesta ofera o congelare de foarte buna calitate, datorita circulatiei de congelare prin intermediul aerului rece si a umiditatii ce este transportat in exterior, impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor.

Controlul precis al temperaturii in compartimentul frigiderului si in cel al congelatorului se realizeaza prin DuoCooling. Sunt doua circuite separte de racire, nu exista schimb de de aer intre cele 2 compartimente, astfel prevenind transferul mirosurilor si uscarea alimentelor depozitate.

SuperFrost
reduce temperatura din spatiul interior in cel mai scurt timp pana la -32grade. Aceasta asigura o congelare a alimentelor deosebit de precauta. Vitaminele, gustul si aspectul se pastreaza in mod optim. Dupa terminarea procesului de congelare aparatul revine automat la functionarea normala.

Cu sistemul VarioSpace, toate rafturile intermediare de sticla si toate sertarele pot fi indepartate, astfel ca intreg spatiu interior sa poata fi utilizat liber ca VarioSpace, ideal pentru un tort sau cutii foarte mari.

Sistemul de blocare Child Lock previne oprirea combinei.

Cu un design modern, o capacitate suficienta de depozitare si multe dotari performante, aceasta combina ar putea fi alegerea perfecta pentru intreaga familie, deoarece asigura pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung , la fel ca in prima zi. Calitatea produsului se reflecta in materialele bine alese si gandite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here