Combina frigorifica Liebherr Confort CN 4015

0
579
Combina frigorifica Liebherr Confort CN 4015

Combina frigorifica este un accesoriu nelipsit din orice bucatarie, mai degraba din orice casa.Asadar daca doriti sa achizitionati un astfel de produs, si doriti ca aimentele dumneavoastra sa fie mereu proaspete si sa isi pastreze calitatea si prospetimea,combina frigorifica Liebherr Confort CN 4015, este cea mai potrivita pentru familia dumeneavoastra.

Clasa energetica a combinii frigorifice Liebherr Confort CN 4015

Clasa energetica a combinii frigorifice este A++ si asigura un consum mai mic cu pana la 24% mai mic la energia electrica.Consumul energetic este de 0.68kWh/an.

Caracteristici generale privind combina frigorifica Liebherr Confort CN 4015

Combinele friforifice Liebherr Confort sunt produse de cea mai buna calitate, avand cele mai exigente stanndarde din lume, cu un design foarte simplu,linii suple si un aspect clasic,are solutii inovatoare si ingenioase.Perioada de utilizare este indelungata, deoarce este fabricat din materiale de cea mai buna calitate, are o culoare placuta si este usor de curatat.Dimensiunile combinii sunt inaltime201cm, latime 60cm si adancime 62.5cm, si are deschidere pe partea dreapta, dar ele sunt reversibile, asa ca le puteti monta in functie de cum este pozitionata mobila.Manerul este vertical.Iluminarea interioara se face cu LED, pentru o vizibilitate mai buna a alimentelor.Zgomotul emis este de 39dB, foarte silentioasa, pentru o combina ce are capacitatea de 356l.Are o greutate de 76,5kg.

Frigiderul are in componenta un numar de 5 rafturi realizate din sticla.Rafturile pot fi pozitionate la diferite niveluri, in cazul in care doriti sa depozitati recipiente de dimensiuni mari.Compartimentul de legume si fructe este transparent, fapt ce avaantajeaza pentru o mai buna vizionare a produselor.Usa frigiderului are 3 suporturi destinate pentru sticle de dimensiuni mari, cuti de lapte, bidoane si alte obiecte.Capacitatea frigiderului este de 269l, foarte mare, daca va place sa aveti aprovizionat cu de toate.

Congelatorul are in componenta un numar de 3 rafturi, cu o capacitate de congelare de 11kg/24h.Volumul net al congelatorului este de 87l.

Functii tehnice

Aceasta combina are calitate germana, care nu se poate compara cu nimic in lume.Toti omamenii stiu ca germanii produc lucruri de cea mai buna calitate, performante deosebite si o functionare foarte buna.Astfel nu trebuie sa va faceti griji asupra starii lui.

Tehnologia profesionala NoFrost va scuteste de decongelare.Aceasta asigura o racire uniforma si previne formarea ghetii si zapezii in interior, mentinand produsele perisabile proaspete si hranitoare.

Frost Safe, inseamna ca sertarele sunt detasabile, extrem de adanci cu partea frontala transparenta si sunt inchise de jur imprejur.Ofera o vedere perfecta a continutului sertarului si cele mai bune conditii de depozitare pentru alimentele congelate.

Vario Space este un mod practic de a crea rapid spatiu suplimentar de depozitare si pentru a gazdui obiecte voluminoase.

Power Cooling este un sistem de inalta performanta ce asigura o racire rapida a noilor produse depozitate si mentine temperatura constanta in interiorul aparatului.Are un filtru FreshActiv cu carbune activ, ce este integrat in ventilator, purifica aerul care circula si absoarbe cu rapiditate mirosurile prezente.

DuoCooling are un control independent si precis al temperaturii.Acesta utilizeaza 2 circuite separate de racire pentru a comanda independent temperatura compartimentului frigorific si cel de congelare, prevenind transferul mirosurilor si depozitatea alimentelor in conditii optime.

Daca este activata functia Super Cool, frigiderul va oferi un impuls pentru procesul de racire, scazand temperatura la 3 grade C, care este aproape jumatate din temperatura obisnuita.Temperatura scazuta combinata cu o capacitate mare, este ideala pentru racirea rapida a alimentelor, dupa ce ati facut mai multe cumparaturi.Dupa 6h functia este oprita automat, iar frigiderul revine la setarea initiala.

Vitaminele, gustul si aspectul se pastreaza in mod optim cu ajutorul sistemului automat SuperFrost.Acesta permite ca temperatura din spatiul interior sa poate fi coborata in cel mai scurt timp pana la -32C, temperatura benefica pentru pastrarea calitatii alimentelor.

Nu trebuie sa va mai faceti griji daca ati inchis usa, deoarece combina este prevazuta cu un sistem de alarma sonora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here