Combina frigorifica Liebherr CN 5113 – pareri si review

0
700

A sosit momentul in care trebuie sa-ti cumperi o noua combina frigorifica, deoarce aparatul frigorific anterior nu mai functioneaza cum trebuie sau consmul energetic era prea mare? Nicio problema, piata este atat de variata incat ai de unde sa alegi.Daca esti dispus sa aloci un buget mai mare, atunci noi iti recomandam combina frigorifica Liebherr CN 5113. Marca Libeherr este produsa de nemti, asa ca nu trebuie sa faci griji in privinta funtionarii.

Clasa energetica a combinii frigorice Liebherr CN 5113, 75cm, Clasa A+

Clasa din care face parte combina este cea mai buna la capitolul energetic si anume clasa A+.Consumul pe zi este de 1.05kWh/24h, iar consumul anual este de 384kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Liebherr CN 5113

Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a design-ului de exceptie, linia completa de aparate Liebherr include tot felul de aparate electrocasnice, de la cele mai mici pana la unele foarte mari. Este simpla, alba si se va integra de minune in bucataria dumneavoastra. Dimensiunile acestei combini sunt: inaltime 202cm, latime 75cm, adancime 63cm, iar nivelul de zgomot atinge 42dB. Este alcatuita din 2 compartimente, in partea superioara se afla frigiderul, iar in partea inferioara congelatorul. Usile se deschid spre dreapta, standard, dar le puteti monta si pe stanga, pentru ca sunt reversibile.Manerul este vertical. Are un volum total de 442l, suficient pentru o familie numeroasa sau pentru cei care le place sa aibe un frigider aprovizionat cu de toate.

Volumul frigiderului este de ,327l, iar compartimentarea este una foarte buna.Dispune de 5 rafturi din sticla, un suport metalic pentru sticle si un compartiment mare pentru fructe/legume.Usa are 4 suporturi fixe ComfortGlassLine pentru o compartimentare in functie de preferinta fiecaruia.

Congelatorul are un volum de 327l si are un numar de 3 compartimente mari, transparente.Are o capacitate de congelare foarte mare de 14kg/24h.

Functii tehnice

NoFrost asigura o prospetime sigura si de lunga durata.Alimentele sunt congelate prin intermediul aerului de circulatie racit, iar umiditatea este transportata in exterior.Astfel congelatorul este intotdeuna liber de gheata, iar alimentele nu se brumeaza.

Frigiderul dispune si de functia Duo Cooling ceea ce inseamna ca exista 2 circuite de racire reglabile complet separate, permitand control independent si precis al temperaturii in compartimentul frigider si congelator, in concluzie nu se poate realiza transferul de mirosuri de la un compartiment la altul sau deshidratarea alimentelor.

Gratie sisitemului VarioSpace toate rafturile intermediare de sticla si toate sertarele pot fi extrase cu usurinta.Astfel, intreg spatiu interior poate fi utilizat pentru alimente de congelare mai voluminoase.

Super Frost asigura o congelare a alimentelor deosebit de precauta.Vitaminele, gustul si aspectul se pastreaza in mod optim.Dupa terminarea procedurii aparatul revine automat pe functionarea normala.

In interiorul frigiderului sus pe margine este un ecran Led de unde puteti vedea/regla temperatura.

Are o autonomie mare de functionare fara curent electric, de 30 ore.

Combina este lucrata foarte atent, cu materiale premium si fara niciun rabat de la calitate, ceea ce confirma ca producatorul Liebherr este unul dintre cei mai buni de pe piata.Reprezinta o alegere foarte buna, raportul calitate/pret fiind excelent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here