Combina frigorifica LG GBF60NSFZB

0
534
Combina frigorifica LG GBF60NSFZB

LG ofera cumparatorilor destul de multe variante de frigidere si combine frigorifice, de toate marimile si pentru toate buzunarele.Un model bun de combina firgorifica si care ofera destul de multe beneficii fara a cere in schimb extrem de multi bani este LG GBF60NSFZB.

Clasa energetica a combinii frigorifice LG GBF60NSFZB

Asa cum se intampla in cazul multor combine frigorifice mari, cei de la LG se gandesc la eficienta energetica, deoarece clasa este una dintre cele mai buna si anume A++. Are un consum energetic anual de 266kWh/an.

Caracterisitci generale ale combinii frigorifice LG GBF60NSFZB

Nu are un design spectaculos, dar este placut vizual,din inox.Este o combina foarte inalta, dar acest lucru nu trebuie sa fie un impediment, din contra daca aveti copii mici veti putea depozita alimentele de dimensiunii mari sus.Are o inaltime de 201cm, latime 59.5cm si adancime70cm si o greutate de 80kg.Volumul net al frigiderului este de 246l, suficient pentru o famile de 4 membrii,iar cel al congelatorului de 93l.Are un display LCD in partea de sus a frigiderului, care va permite sa setati temperatura in functie de conditiile vremii si alte functii pe care le are in dotare, totul se face cu o simpla apasare de deget. Are si un dispensor de apa, ideal penntru zilele calduroase, deoarce nu mai trebuie sa deschideti de nenumarate ori frigiderul.

Frigiderul dispune de 3 rafturi din sticla si un compartiment de legume si fructe.Usa are un numar de 4 suporturi din plastic.Usile se deschid in mod standard, pe partea drepta, dar ele sunt reversible, astfel le puteti monta cum va este dumneavoastra mai usor.Manerul este vertical.Frigiderul este iluminat interior cu Led.Sistemul de dezghetare este automat.

Congelatorul, la 93l este foarte mare chiar si pentru o combina frigorifica.Are un numar de 3 compartimente si o capacitate de congelare de 9kg/24h.Sistemul de dezghetare este automat.

Functii tehnice

Combina frigorifica are un compresor liniar cu Inverter care a revolutionat nucleul frigiderului, asigura o economie de energie, durabilitate si un control optim al temperaturii pentru a mentine un timp mai indelungat alimentele proaspete.

Sistemul de racire este No Frost(fara gheata) pentru congelator.Datorita acestui sistem alimentele sunt congelate prin intermediul aerului de circulatie racit, iar umiditatea este transferata in exterior.

In partea de jos a frigiderului se afla compartimentul mare si etans Bio Fresh cu 2 zone de depozitare unde alimentele isi pastreaza calitatea.Compartimentul de sus Bio Fresh cu capac din latex Fres Balancer mentine umiditatea la un nivel optim, aceasta zona este dedicata pentru depozitarea fructelor si legumelor.

Compartimentul Fresh Converter are posibilitate de reglare a temperaturii, si permite pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp.

Cu sistemul Fresh Cooling de la LG, la fiecare deschidere a usii se asigura cea mai buna recuperare a temperaturii si mentine, de asemenea controlul temperaturii constante.La un frigider obisnuit cand se deschide usa, temperatura creste brusc, iar mancarea este expusa unui soc termic care o face sa se altereze mai repede.

Daca doriti sa depozitati recipente de dimensiuni mari, puteti face asta deoarece combina va permite acest lucru pentru ca are un raft special Multi Shelf extrem de flexibil, ce se poate adapta oricarei nevoi.

Acest aparat inteligent devine si mai inteligent cu functia Smart Diagnosis ce ajuta serviciul de relatii cu clientii sa identifice rapid problema direct la telefon.

O functie mai putin cunoscuta dar extrem de utila se dovedeste a fi autonomia fara curent a aparatului.Acesta se refera la durata de timp in care alimentele sunt pastrate in conditii optime daca combina nu mai este conectata la curent.Cum penele de curent sunt frecvente in sezonul cald, nu trebuie sa va faceti griji asupra starii alimentelor deoarce combina are o autonomie de pana la 16h.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here