Combina frigorifica LG GBF59PZDZB

0
454
Combina frigorifica LG GBF59PZDZB

Doar ce v-ati mutat intr-o casa noua si ati ajuns la capitolul electrocasnice, iar unul dintre acestea presupune cumpararea unui frigider, iar dumenavoastra nu stiti ce sa alegeti sau pur si simplu nu mai aveti rabdarea si energia necesara pentru alocarea unui studiu de piata in ceea ce priveste achizitionarea? Cu siguranta stiti deja ca LG este una dintre cele mai bune companii in randul aparatelor electrocasnice. Noi va recomandam combina frigorifica LG GBF59PZDZB.

Clasa energetica a combinii frigorifice LG GBF59PZDZB, Full No Frost

Clasa de eficienta energetica este A++, consuma cu 24% mai putin decat produsele similare incadrate in clasa (A,A+).Consumul energetic anual este de 240kWh/an.

Caracteristici generale ale aparatului de aer conditionat LG GBF59PZBZB

Argintie, simpla, frumoasa dar in acelasi timp eleganta, combina frigorifica LG se va integra perfect in locuinta.Are un display digital tip LED (cu touch control),ce permite reglarea temperaturii. Este alcatuit din 2 usi, frigiderul este in partea de sus, iar congelatorul in partea de jos.Masoara o inaltime de 190cm, latime 60.7 si adancime 70cm, si produce un zgomot de 37dB.Usile sunt reversibile.Usa Zero Clarance poate fi deschisa la un unghi de 90 de grade chiar daca frigiderul este amplasat langa un perete.In aceasta pozitie toate sertarele pot fi complet deschise, facilitand accesul la alimente. Manerul este vertical. Este prevazuta si cu dispenser de apa.Are o autonomie de pana la 16ore.

Frigiderul dispune de 3 rafturi, confectionate din sticla, pot fi curatate foarte usor, cu doar o laveta umeda vor fi indepartate urmele lasate de recipienti, au o rezistenta foarte buna la greutati mari.Poti plasa recipiente grele, de pana la 25kg, pe orice raft.Interiorul frigiderului este cu Led, pentru o vizionare mai buna a produselor, si ajuta la mentinerea lor intr-o stare cat mai buna.In partea de jos a frigiderului se afla un compartiment mare etans Moist Balance Crisper unde alimentele isi pastreaza proprietatile.Compartimentul Bio Fresh cu capacul din latex Moist Balance mentine umiditatea la un nivel optim. Are un volum net de 225l.

Congelatorul este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip raft separate unele de altele, si un volum net de 93l.Are o capacitate de congelare de 9kg/24h.Sistemul de dezghetare este automat.

Functii tehnice

LG este unul din liderii mondiali pe gama de frigidere cu economisire de energie, datorita tehnologiei cu Compresor Liniar.

Tehnologia No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce in frigider ofera un microclimat ideal pentru a mentine alimentele proaspete mult timp.

Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana ce are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

Aerul rece este distribuit uniform prin multiple orificii, asigurand racirea corespunzatoare a tuturor alimentelor.

Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelare rapida.Sunt compartimente speciale pentru orice tip de congelare.

Elementele de comanda ale aparatului sunt:
-afisare temperatura in congelator/frigider;
-indicator avertizare pentru congelator;
-semnal averizare usa deschisa, frigiderul va atentioneaza daca tineti usa deschisa mai mult de 1 minut sau daca nu s-a inchis bine.

Combina are Smart Diagnisis ce va permite sa remediati cu usurinta orice problema.Reprezentantii centrului de asistenta LG pot diagnostica prin telefon majoritatea problemelor, economisind timp si bani unui service.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here