Combina frigorifica LG GBB60PZFZB, 343l – pareri si review

0
930

Nevoia unui frigider modern este din ce in ce mai mare in orice casa. Este adevarat ca frigiderele clasice pot fi eficiente pentru racire si pentru pastrarea alimentelor proaspete, insa sunt destul de depasite in ceea ce priveste spatiul, consumul dar si unele functii. Daca va doriti un aparat frigorific foarte performant, noi va recomandam combina frigorifica LG GBB60PZFZB.

Clasa energetica

Eficienta energetica oferita de combina este una foarte buna, are clasa A++, cu un consum anual de energie de 266kWh/an. Acest lucru i se datoreaza compresorului cu functie Inverter care face tot posibilul ca energia consumata sa fie mica.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice LG GBB60PZFZB

Combina este alcatuita din doua compartimente, in partea superioara este frigiderul avand un volum de 250l, iar in partea inferioara congelatorul cu un volum de 93l. Combina are un design atragator iesind in evidenta prin culoarea argintie. Panoul de comanda este situat sus pe exteriorul frigiderul si este cu afisaj LED de unde se regleaza temperatura si functiile. Usile sunt reversibile cu deschidere pe partea dreapta cu maner vertical.

Frigiderul are 4 rafturi
de depozitare a alimentelor, realizate din sticla si se curata foarte usor si 2 compartimente. Frigiderul are si un raft special, MultiShelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle. Primul compartimet este Fresh Balancer pentru depozitarea fructelor si legumelor iar cel de al 2-lea pentru peste, carne si alte alimente perisabile. Pe usa sunt amplasate 4 suporturi mari, pentru produse pe care doriti sa le aveti la indemana cum ar fi: cutii de lapte, doze, borcane.

Compartimentul de sus BioFresh cu capcul din latex FreshBalancer mentine umiditatea la un nivel optim, aceasta zona fiind indicata pentru depozitarea legumelor/fructelor.

Compartimentul de jos FreshConverter are posibilitate de reglare a temperaturii si permite pastrarea carnei si a pestelui mai mult timp.

Congelatorul are 3 compartimente dintre care doua sunt Freezing Zone iar unul este Big Freezing. Are o capacitate de congelare de 9kg/24h.

Functii tehnice

LG este unul dintre liderii mondiali pe gama de frigidere cu economisire de energie datorita comoresorului liniar. Aceasta pastreaza alimentele proaspete pentru mai mult timp, zgomot este redus si au o capacitate foarte mare. Este eficient, controleaza puterea de racire si reduce frecarea interna.

Sistemul Multi AirFlow de racire dinamica a frigiderului a fost conceput pentru a mentine temperatura optima in spatiul de refrigerare, indiferent de cat de des deschideti usa.

Acest model are tehnologia de racire NoFrost atat la frigider cat si la congelator. Aceasta tehnologie este una dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, sistemul este in compartimentul congelatorului si previne acumularea de gheata mentinand un consum scazut redus de energie, in timp ce in frigider mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata.

Functia de super-congelare, va permite sa congelati produsele extrem de rapid.

Functia ECO este perfecta in cazul unei absente prelungite, combina poate fi setata sa functioneze in modul de economisire a energiei, usa fiind inchisa tot timpul.

Combina are incorporat un sistrem de ultima generatie numit SmartDiagnosis. Aceasta va permite sa remediati cu usurinta orice problema. Printr-un simplu telefon poti intra in legatura directa cu reprezentantii centrului de asistenta LG, iar acestia pot diagnostica rapid majoritatea problemelor, fara sa mai fii nevoit sa chemi la tine acasa o persoana autorizata.

Autonomia fara curent este de 16h, aceasta este suficienta pentru pastrarea alimentelor in siguranta pana la rezolvarea problemelor electrice.

Aceasta combina se adreseaza oamenilor care isi doresc un produs de calitate superioara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here