Combina frigorifica LG GBB59PZKVB

0
446
Combina frigorifica LG GBB59PZKVB

Daca iti doresti un aer nou in bucatarie, care sa te faca sa te bucuri din plin de fiecare moment petrecut aici, achizitia unui nou frigider poate sa fie cea mai buna solutie.Combina frigorifica LG GBB59PZKVB, de exemplu,are capacitatea de a raspunde la o multime de necesitati pe care ai putea sa le ai si de a completa foarte bine, din punct de vedere estetic, intreaga incapere.

Clasa energetica a combinii frigorifice LG GBB59PZKVB, 318l, Clasa A+

Clasa energetica din care face parte aceasta combina este A+, una dintre cele mai bune la momentul actual.Consumul energetic anual este de 306kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice LG GBB59PZKVB

Este frumoasa si eleganta, iar finsajele sunt de cea mai buna calitate.O poti integra cu usurinta in bucatarie.Masoara o inaltime de 190cm, latime 60.3cm, adancime 70.1cm, are 2 compartimente si un volum de 318l.Usile sunt prevazute cu manere verticale pentru o deschidere mai confortabila, iar deschiderea se face pe partea dreapta.Daca spatiul cere schimbarea sensului de deschidere, acest lucru este posibil datorita balamalelor reversibile. Pe usa superioara este un display Led pentru setarea temperaturii.Nivelul de zgomot este de doar 37dB, modelul fiind unul foarte silentios.Daca nu ati inchis bine usa sau o tineti deschisa mai mult de un minut, va incepe sa ticae.

Frigiderul are o capacitate de 225l, si are 3 rafturi din sticla rezistenta care sunt reglabile pe inaltime si un compartiment Moist Balance Crisper ce mentine un nivel optim de umiditate in sertarul de legume.Aceasta asigura prospetime un timp mai indelungat, prevenind vizitele dese la magazin. Sistemul Multi AirFlow distribuie uniform aerul rece, asigurand racirea corespunzatoare a tuturor alimentelor.Pe usa frigiderului se gasesc 3 suporturi de inaltimi diferite, pentru sticle, borcane si ale recipiente de genul acesta.

Congelatorul are o capacitate de 93l si este organizat in 3 sertare spatioase. Doua dintre ele sunt Freezing zone, iar unul este Big Freezing.Are o capacitate de congelare de 9kg/24h.

Functii tehnice

Compresorul Inverter Liniar este un compresor optimizat in asa fel incat sa ofere economie de energie si sa mentina temperatura la un nivel perfect pentru legume.Datorita lui, toate alimentele din frigider raman proaspete pe teremn lung.

Atat frigiderul cat si congelatorul beneficiaza de sisteme automate de dezgheare NoFrost.In acest mod nu va mai fi necesar sa faci tu acest lucru, iar alimentele vor fi pastrate in mai mult siguranta.

Big Freezing este unul dintre sertarele de congelator cu care poti avea mai mult spatiu pentru depozitarea alimentelor de mari dimensiuni.

Modul ECO este solutia ideala pentru perioadele de vacanta, garantand un consum foarte scazut de electricitate, cu reducerea substantiala a facturii de curent.

Super-congelare, aceasta functie este foarte utila pentru ca protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acetora atunci cand se adauga alimente noi in congelator, noile alimente sunt congelate mai repede.Congelatorul revine apoi la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara, si astfel se previne risipa de energie dar si protejarea alimentelor.

Dotat cu Smart Diagnosis, combina identifica prompt erorile cu care se confrunta si le codifica in asa fel incat suportul tehnic sa le poata rezolva rapid.

Combina are o autonomie de pana la 16h, astfel nu trebuie sa va faceti griji daca pana de curent este una majora.

Combina frigorifica LG merita toti bani pentru ca este spatioasa si foarte eficienta, perfecta pentru orice familie moderna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here