Combina frigorifica LG GBB329SWJZ, NoFrost, Compresor Inverter – pareri si review

0
442

Daca va intereseaza un frigider nou sau poate chiar un congelator pe care nu va trebui niciodata sa-l decongelati, noi va recomandam combina frigorifca LG GBB329SWJZ. Este exact ceea ce isi doreste in bucatarie orice gospodina. Este un electrocasnic argintiu, bine gandit din punct de vedere estetic.

Clasa energetica a combinii frigorifice LG GBB329SWJZ, 312l, Clasa A++

Clasa din care face parte aceasta combina este A++ si are un consum de energie foarte mic. Consumul energetic anual este de 236kWh.

Caracteristici generale

Designul aparatului este modern, culoarea predominanta este argintie si reuseste sa se integreze de minune in orice bucatarie. Dimensiunile combinii sunt: inaltime 190.7cm, latime 59.5, adancime 64.3, cu un nivel de zgomot de 45dB. Deschiderea standard este pe spre partea dreapta, dar usile sunt reversibile usor, asadar la nevoie se poate schima directia. Acestea au o deschidere la 90 grade, astfel ca o puteti amplasa langa un perete. Manerul este incastrat .Are un volum total de 312l, din care 225l sunt ai frigiderului, iar 87l congelatorului. Pe usa exterioara a frigiderului este un display cu touch de unde puteti regla temperatura pentru fiecare compartiment. Are o autonomie foarte mare, de 24h, timp in care nu trebuie sa va faceti griji asupra starii alimentelor.

Frigiderul are 2 rafturi din sticla, ajustabile, astfel ca le puteti monta in functie de inaltime recipientelor pe care le introduceti, un compartiment pentru fructe si legume. Usa are un numar de 6 suporturi, suficiente pentru a depozita o cantitate mare de bauturi sau alte alimente.

Congelatorul are 3 compartimente transaparente. Sertarele sunt destul de mari incat puteti sa depozitati chiar si cutii de pizza sau alimente si mai voluminoase. Capacitatea sa de congelare este de 8kg/24h.

Functii tehnice

Cel mai interesant element al frigiderului insa, este Inverter Compresor Liniar. Este un compresor eficient, care contoleaza puterea de racire, reduce frecarea interna si reuseste in acest fel sa ii dea frigiderului o durata mai mare de viata, sa asigure un zgomot redus si sa fie foarte eficient.

Tehnologia NoFrost permite ventilarea interiorului cu ajutorul curentilor de aer rece, impiedicand astfel formarea ghetii in interiorul frigiderului.

Sistemul Multiflow asigura circularea aerului in interior astfel incat temperatura sa fie constanta atat in frigider cat si la congelator.

Functia de super-congelare este un program de functionare prin intermediul careia puteti raci alimentele intr-un timp foarte scurt depozitandu-le in raftul special amenajat al congelatorului.

Aceasta combina dispune de o tehnologie de ultima ora si anume SmartDiagnosis. Aceasta are rolul de a diagnostica rapid la telefon majoritatea problemelor tehnice, economisind timpul si chletuiala unei vizite la service. Practic, atunci cand aparatul are vreo problema, un cod format din litere se va afisa pe display-ul LED, iar cu ajutorul telefonul vei putea diagnostica problema.

Daca se intampla sa uiti usa frigiderului sau a congelatorului deschisa, vei fi avertizat printr-un semnal sonor.
Aceasta combina se adreseaza persoanelor care pun accent pe tehnologie si vor ca produsele lor sa fie pastrate proaspte cat mai mult timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here