Combina frigorifica LDK No Frost CF 310 NF+

0
695
Combina frigorifica LDK No Frost CF 310 NF+

Vi s-a stricat frigederul iar in momentul de fata nu sunteti dispusi sa alocati un buget mai mare pentru unul nou?Nicio problema, exista frigidere pentru toate buzunarele.Combina frigorifica LDK No Frost CF 310 NF+, este cea mai potrivita.Nu are in dotare functii inteligente, dar nu este nici cea mai slaba din categoria sa, alimentele isi vor pastra din prospetime.

Clasa energetica a combinii frigorifice LKD No Frost CF 310 NF+

Avand in vedere ca frigiderul functioneaza 24h din 24h, trebuie sa fie si economic.Combina frigorifica este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, este a doua in topul celor mai eficiente, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta consumului.Consumul energetic anual este de 297kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice LDK No Frost CF 310 NF+

Combina frigorifica are un design clasic, alb, potrivita in orice bucatarie.Are o inaltime de 180cm, latime 54.5cm si adancime 62.5cm, dimensiuni relativ medii pentru o combina frigorifica.Zgomotul este de 40dB, foarte mic, nici nu-l veti auzi cand functioneza.Usile se deschid in mod standard pe partea dreapta, la 90 grade, ele sunt reversibile astfel le puteti monta cum va este mai usor.Manerul este integrat orizontal. Combina frigorifica este compusa din doua usi, in partea de sus se afla frigiderul, iar in partea de jos congelatorul.In ceea ce priveste capacitatea sa, combina frigorifica are un volum brut destul de bun de pana la 310l, dintre care 206l ii apartin frigiderului, in timp ce compartimetul congelatorului ii revine restul volumului net ramsa de 64l.

Frigiderul are un numar de 4 rafturi, din sticla securizata.Acestea au o rezistenta mult superioara altor materiale (spargerea rafturilor este o problema des intalnita in cazul plasticului sau al sticlei comune), sticla mai ofera si un bonus de stil, o impresie a lucrului bine gandit.Usa frigiderului are 3 suporturi din plastic, spatioase si de dimensiuni mari, perfecte pemtru depozitarea sticlelor, bidoanelor sau a cutiilor.

Congelatorul are in componenta un numar de 3 sertare transparente si destul de spatioase pentru pastarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp, dar si un sistem de deghetare automat.

Functii tehnice

Cei de la LDK au acordat o atentie deosebita protectiei impotriva bacateriilor, deoarce combina friforifica are o garnitura bacteriana CF+ 310 NF+beneficiand de un tratament special in acest sens, care pe langa beneficiile evidente mai ofera avantajul de a reduce cu mult timpul de curatare.

Sistemul unic de racire No Frost este disponibil pentru ambele compartimente ceea ce impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce in frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrearea alimentelor proaspete, la fel ca in prima zi.

In interiorul frigiderului este plasat un termostat reglabil de tip electronic, cu care puteti se reglati temperatura in functie de anotimp.

Datorita sistemul avansat cu care este dotata combina, va puteti bucura de mai multe avantaje si o experienta mai placuta in bucatarie, fara depuneri de gheata, fara mirosuri neplacute si cu legumele si fructe in starea lor cat mai proaspata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here