Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H – pareri si review

0
642

Combina frigorifica este aparatul electrocasnic ce nu poate lipsi din casa ta.Pe piata exista o multime de aparate care mai de care mai atragatoare, iar acest lucru va poate da batai de cap in alegerea produsului dorit.Daca nu stiti ce sa alegeti noi va recomandam combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H.

Clasa de eficienta energetica a combinii frigorifice Indesit XI9 T2Y X B H, 369l, Clasa A++

Combina are un consum electric foarte mic, pentru ca are o clasa care are cel mai scazut consum de energie si anume A++. Consumul energetic anual este de 282kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Indesit XI9 T2Y X B H

Combina este din inox, un material foarte rezistent, care da senzatia de eleganta, astfel bucataria dumneavoastra va capata un alt aspect.Este alcatuita din doua usi: in partea superioara se afla frigiderul, iar in partea inferioara congelatorul.Usile sunt cu deschidere pe partea dreapta.In interior iluminarea este cu LED, acesta ofera o vizibilitate mai buna decat becurile conventionale.Manerele sunt verticale.Dimensiunile combinii sunt: inaltime 200cm, latime 60cm si adancime 64cm, iar zgomotul produs in timpul functionarii este foarte mic, abia se aude, de doar 38dB.

Frigiderul are un volum de 264l, perfect pentru o familie de 3-4 membrii.Are un numar de 3 rafturi din sticla, un sport metalic pentru sticle, un compartiment pentru legume/fructe si unul pentru unt/branzeturi.Pe usa sunt 4 suporturi.

Congelatorul are un volum de 105l si are 3 compartimente mari.Se poate congela o capacitate de 10kg/24h.

Functii tehnice

Combina are un sistem NoFrost, acesta asigura o buna circulare a aerului si impiedica formarea de gheata, prin urmare veti spune adio decongelarii, un proces nu foarte agreat de majoritatea femeilor.

Compartimentul FlexiUseBox metine fuctele, legumele si pestele la temperatura potrivita.Acesta are doua nivele de temperatura, de 0grade pentru carne si peste, le pastreaza proaspete mai mult timp, iar cel mai mare de 5grade pentru frcute si legume.

Multi TaskZone este un compartiment flexibil, de pe usa frigiderului, pe care il poti adapta in functie de nevoi, prin ridicarea capacului se pot depozita pana la 5 sticle mari iar daca il lasati cu capac va deveni un compartiment pentru fructe/legume.

Cu Freezeer Drawers pot fi inlturate rafturi si compartimente in asa fel incat sa se creeze mai mult spatiu de depozitare.

Freezer OpenSpace este o functie a congelatorului, in urma carei puteti elimina doua compartimente pentru a face loc cutiilor mari.

Alimentele sunt pastrate in conditii de siguranta datorita garnituri antibacteriene care impiedica formarea mucegaiului sau a altor bacterii.

BlackOut este o alarma inteligenta care contribuie la un mod sanatos de consumare a alimentelor.Are de 3 alerte de avertizare: 1. daca este cazul sa congelezi anumite alimente, 2. sa consumi unele produse pentru ca se apropie data de expirare si 3. sa le arunci pe cele care nu mai sunt bune.

Functia de super-racire se foloseste de regula atunci cand veniti de la supermarket si aveti o cantiate mare produse.Astfel, se evita incalzirea celor care deja se afla in frigider.

Functia de super-congelare previne decongelarea celor care se afla in congelator, iar cele noi se congeleaza immediat.

Volumul total al combinii de 367l, il face potrivit pentru familii mari, carora le place sa aibe o cantitate mare de produse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here