Combina frigorifica Indesit LI70 FF1 X

0
486
Combina frigorifica Indesit LI70 EF1 X

Nu mai sunteti multumit de modul cum raceste frigiderul, acum este momentul perfect, pentru a achizitiona altul.Magazinele se intrec in reduceri care mai de care mai avantajoase, pentru fiecare buzunar.O solutie este combina frigorifica Indesit LI70 FF1 X, ideala pentru pastrarea alimentelor intr-o stare cat mai buna.

Clasa energetica a combinii frigorifice Indesit LI70 FF1 X, 274l, Clasa A+

Clasa de eficienta energetica a combinii este una foarte buna, face parte din clasa A+, unde A este cea mai eficienta clasa privind consumul de energie.Consumul energetic anul este 310kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Indesit LI70 FF1 X

La capitolul design, prezinta o constructie clasica de culoare alba,si se integreaza fara probleme in stilul oricarei bucatarii. Masoara o inaltime de 178cm, latime 60cm si o adancime de 68cm.Manerul este oizontal integrat.Usile sunt cu deschidere pe partea dreapta, standard.Nivelul de zgomot ajunge la 45dB, foarte mic pentru o combina nofrost.Incapatoare, comoda si extrem de functionala, aceasta combina este echipata cu rafturi prietenoase, garanteaza cele mai bune conditii de pastrare a alimentelor.Combina frigorifica este alcatuita din 2 parti: in partea superioara se afla frigiderul avand un volum de 188l, iar in partea superioara congelatorul cu un voum de 86l.

Frigiderul are in componenta un numar de 2 rafturi, din sticla, curatarea fiind mai eficienta, cu doar o laveta veti indeparta urmele lasate de recipienti.Rafturile sunt retractabile cu pana la 7cm pentru o mai buna vizibilitate.Aceste rafturi ofera acces usor la produse, chiar daca sunt aplasate in fundul frigiderului.In partea de jos se afla 2 compartimente, transparente, Big Crisper si FlexiBox. Pe usa sunt 3 suporturi, din plastic, destinate pentru sticle, borcane.

FlexiBox este un compartiment care ofera flexibilitate maxima pentru a stoca alimentele intr-un mod excelent.Este ideal pentru peste si alimente delicate.In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (0C-5C), iar nivelul umiditatii la interior este realizat, prin designul constructiv al sertarului si intermediul curentilor de aer.

Compartimentul BigCrisper mentine fructele si legumele ca proaspat culese.

Congelatorul dispune de 3 compartimente, dintre care doua dintre ele sunt FullOpen( cu deschidere completa la 90 grade).Are o capacitate de congelare de 3kg/24h.

Comparimentele FullOpen au o deschidere mai mare, face organizarea si scoaterea produselor mai usor, chiar si a celor mai voluminoase.

Functii tehnice

Sistemul NoFrost se rezuma la curentii de aer care racesc eficient, nepermitand formarea ghetii in frigider si congelator, iar unul dintre avantaje este ca nu trebuie dezghetat.Functia de dezghetare automata este activata la intervale de timp, iar gheata din interiorul frigiderului este topita, apa fiind colectata intr-un vas exterior de evaporare.

Temperatura din frigider este monitorizata in mod constat, se deduce un semnal sonor atunci cand temperatura creste mai mult decat in conditiile optime pentru conservarea alimentelor.

Acesta combina este perfecta pentru o familie numeroasa care ii place sa gateasca si sa aibe in accelasi timp un firgider plin.Functiile de care dispune nu sunt la standarde inalte, dar garanteaza mentinerea alimentelor in cele mai bune conditii.Este o combina frigorifica incapatoare, foarte buna pentru pretul pe care il are, este usor de folosit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here