Combina frigorifica Hotpoint XH8 T3Z XOJZV – pareri si review

0
545
Combina frigorifica Hotpoint XH8 T3Z XOJZV

Persoanele care doresc sa achizitioneze un frigider foarte bun, si care au un buget mai mare atunci cu siguranta combina frigorifica Hotpoint XH8 T3Z XOJZV este perfecta.Inovatia se impleteste cu eleganta si functiile noi, intr-un deisgn cat se poate de discret.Ofera un volum mult peste media combinelor frigorifice.Se adreseaza familiilor mai mari dar si restaurantelor deoarece spatiul de depozitare si congelare e mai mult decat satisfacator.

Clasa energetica a combinii frigorifice Hotpoint XH8 T3Z XOJZV, 340l, Clasa A+++

Clasa de eficienta energetica a acestei combinii este A+++, are cel mai redus consum de energie, cu aproape 40% mai mic fata de aparatele incadrate in clasa(A, A+).Consumul energetic anual este de 182kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Hotpoint XH8 T3Z XOJZV

Design-ul combinei este modern si de o calitate superioara.Exteriorul din inox aduce un plus la capitolul aspect si rezistenta la atingere, iar pe partea moderna panoul de afisaj si de control al temperaturii.Masoara 186 x60 x72cm,si poate fi integrata cu usurinta intr-un spatiu ingust.Este impartita in doua compartimente: in partea de sus se afla frigiderul cu un volum de 235l, iar in partea de jos congelatorul cu volumul de 105l.Deschiderea usilor se face in mod standard, pe partea dreapta.Interiorul este iluminat cu LED.

Frigiderul are 3 rafturi din sticla, un compartiment pentru legume si fructe, un compartiment pentru produse perisabile si un suport metalic.Rafurile din sticla pot fi scoase si spalate sub jetul de apa de la chiuveta.Pe usa se gasesc 4 suporturi, ce permit depozitarea sticlelor de diferite marimi.

Compartimentul destinat pentru produse perisabile(carne, peste) este situat in partea de jos avand temperatura in jur de 0grade.Deasupra se afla cel pentru fructe si legume.

Congelatorul are un numar de 3 compartimente de dimensiuni diferite, cu o capacitate de congelare de 10kg/24h.Congelatorul este echipat si cu functia de producere gheata, avand un suport Easy Ice.

Functii tehnice

Tehnologia NoFrost cu Multipower Inverter garanteaza cea mai buna uniformitate a temperaturii pentru o pastrare superioara a alimentelor. NoFrost impiedica acumularea ghetii in interiorul congelatorului si previne formarea ghetii in frigider.Prin aceasta se asigura o functionare perfecta si o durata mai mare de utilizare a congelatorului.

Ultra Fresh Crisper, este un sistem de izolatie superior creat sa pastreze proprietatile sanatoase ale fructelor si legumelor.

Active Oxygen elibereaza automat particulele de oxigen activ in interiorul frigiderului pentru a asigura pastrarea in siguranta a alimentelor pentru mai mult timp.Acestea isi vor pastra culoarea si gustul pana la 9 zile, reduce mirosurile si nu necesita energie suplimentara pentru a functiona.

Air tehnology impreuna cu High Definition (racirea la inalta definitie), nu aigura nu numai pastrarea alimentelor, ci si o atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor si a calitatii naturale ale acestora. In plus Active Oxigen pastreaza peospetimea alimentelor si previne formarea bacteriilor, a mucegaiului cu pana la 90%.

Functia Holiday, este perfecta daca pleci in concediu si vrei ca aparatul frigorific sa functioneze la un nivel de consum mai scazut.

Cu Super Freeze, temperatura din frigider scade si permite congelarea alimentelor.La sfarsitul congelarii,temperatura revine la nivelul programat.

Cu Super Cool se pot raci cantitati mari de alimente.

Display touch montat pe usa are o interfata tactila placuta, ofera maximum de eficienta pentru a asigura o functionare impecabila a combinii si permite selectarea programului dorit.

Avand in vedere toate aceste tehnologii, un design foarte reusit, consideram ca pretul pentru aceasta combina frigorifica nu este deloc mare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here