Combina frigorifica Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 – pareri si review

0
772
Combina frigorifica Hotpoint ENBYH 19323 FW O3

Esti in cautarea unui frigider performant? Sau altfel spus, iti doresti un aparat frigorific care sa nu te lase la greu? Un frigider bun, care tine alimentele proaspete cat mai mult timp este Hotpoint ENBYH 19323 FW 03.

Clasa energetica a combinii frigorifice Hotpoint ENBYH 19323 FW O3

In ceea ce priveste consumul, combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++, este foarte ecologic si economic. Pe zi consuma 0.89kwh/24h, iar pe an 328kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Hotpoint ENBYH 1923 FW O3

Design-ul combinii este unul modern si elegant, iar asta se datoreaza in mare parte inox-ului. Are doua compartimente, in partea de sus este frigiderul, iar in partea de jos congelatorul. Are o inaltime de 195cm, latime 70cm si adancime 74cm. In plus, are usi reversibile, astfel ca o poti pune unde vrei fara sa te mai incurce la deschiderea usii. Manerul este vertical. Iluminarea interioara este cu Led, aceasta asigura o buna vizibilitate a alimentelor si ajuta si la pastrarea lor in stare cat mai proaspata. Pe usa frgiderului este un display LCD cu touch, iar de acolo se seteaza temperatura pentru fiecare compartiment. Este o combina foarte silentioasa, zgomotul atins este de 40dB.

Frigiderul are un volum de 301l si are 2 rafturi din sticla si 2 compartimente. Rafturile se pot scoate sau muta, in functie de inaltimea pe care vreti sa o introduceti. Unul dintre compartimente are temperatura de 0 grade si este perfect pentru depozitarea pestelui. Usa are 3 suporturi, dintre care unu este pentru oua, iar celelalte pentru sticle mari.

Congelatorul are un volum 148l si este organizat in 3 compartimente din plastic transparent care permit accesul rapid la alimente. Poate congela pana la 18kg/24h.

Functii tehnice

In ceea ce priveste dotarile tehnice, combina beneficiaza de tehnologia Hygiene Advance, acesta asigura cel mai sigur mediu pentru alimente. Hygiene Advance este un tratament special cu ioni de argint in interiorul frigiderului peretilor care reduce formarea bacteriilor si a mucegaiului.

Simbloul EcoTech indentifica aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Aceasta combina detine simbolul EcoTech si are o eficienta energetica scazuta si performanta excelenta.

Tehnologia de racire No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru a mentine alimente perfect proaspete pe termen lung.

Cu functia Holiday combina este in mod economic. Congelatorul va functiona in regim normal, in timp se sectiunea goala a frigiderului va fi reglata la o temperatura de repaus.

Super-racire este ideala pentru racirea alimentelor recent depozitate.

Garniturile usilor sunt trate cu materiale care impiedica depunerea microbilor. Combina are si un sistem de avertizare pentru usa deschisa, acesta va v-a avertiza daca usa este deschisa mai mult de 1minut sau nu s-a inchis bine usa.

Modelul are un sigur compresor pentru frigider si congelator si o autonomie de 18ore in cazul in care nu este alimentat cu energie electrica.

Per total este un produs bun, spatios, eficient si performant. Aceasta combina exceleaza pe toate partile de aceea merita cumparata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here