Combina frigorifica Hotpoint ENBLH9211FW, 450l – pareri si review

0
617

Sa alegi un aparat frigorific nu este deloc usor, de aceea trebuie sa-ti rezervi suficient timp pentru a putea sa studiezi toate trasaturile lor importante, pentru a te asigura ca alegerea pe care urmeaza sa o faci este cea mai buna. Daca nu stii ce sa alegi sau pur si simplu nu ai timp de alocat pentru o cautare, noi iti recomandam combina frigorifica Hotpoint ENBLH9211FW.

Clasa energetica

Aceasta combina face parte din clasa de eficienta A+, inregistrand un consum anual de 438kWh/an, asta inseamna facturi mici la energie si o durata de viata lunga a compresorului.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Hotpoint ENBLH9211FW

Nu este o combina care sa impresioneze la prima vedere, pentru ca este o combina simpla, alba care respecta intru totul tiparul clasic. Odata cumparata combina si pusa in functiune veti ramane uimit de functiile pe care le are si ce poate sa faca. Masoara o inlatime de 195.5cm, latime 70cm si adancime 71.5cm .Combina are 2 usi: in partea de sus este frigiderul, iar in partea de jos congelatorul, cu deschidere standard, spre dreapta, dar ofera posibilitatea de a le monta in functie de nevoile tale si de spatiul pe care il ai la dispozitie. Manerul este orizontal integrat. Are o autonomie de 19 ore.

Frigiderul are un volum de 302l, 3 rafturi din sticla , acestea sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului, in functie de tipurile de alimente depozitate si de dimensiunile lor. Mai are un suport pentru sticle si un compartiment pentru fructe/legume, un compartiment ce are temperatura de 0 grade, ideal pentru depozitarea produselor perisabile. Usa are 4 suporturi, pentru sticle si brocane, acestea vor fi mereu la indemana, iar dumneavoastra veti avea suficient spatiu pentru orice tip de recipient.

Congelatorul are un volum de 148l
si 3 sertare.Are o capacitate de congelare de 18kg/24h.

Functii tehnice

Hotpoint este un aparat frigorific interesant deoarece ofera un volum mult peste media combinelor frigorifice. Se adreseaza familiilor mai mari .Gama de frigidere Hotpoint se adapteaza nevoilor consumatorilor si imbina perfect cele mai recente inovatii pentru a permite o depozitare optima si o pastrare a calitatii produselor pentru mai mult timp.

Tehnologia NoFrost distribuie aerul rece unifrom in ambele compartimente, iar alimentele sunt pastrate in cele mai bune conditii de umiditate, fara gheata sau variatii de temperatura.

AirTechEvolution garanteaza performante superioare pentru pastrarea alimentelor, iar Hygiene Advanced asigura cel mai sigur mediu pentru alimente.

Pentru ca o buna igiena este cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a alimentelor, frigiderele Hotpoint sunt dotate cu Hygiene Advanced, un tratament cu ioni de argint aplicat pe peretii interiori ai aparatului frigorific. Aceasta solutie naturala previne fromarea mucegaiului si a bacteriilor.

Daca obisnuiti sa plecati mai mult timp de acasa activati functia holiday, acesta mentine fara probleme frigiderul in functiune cu o economisire de energie, dar in acelasi timp congelatorul va continua sa functioneze in mod normal.

Functia de super-racire
va permite sa scadeti temperatura in frigider pentru a conserva mai bine alimentele.

Sistemul antibacterian
garanteaza ca in interiorul frigiderului nu se vor forma si depune bacterii si alte microorganisme daunatoare sanatatii.

Daca in familia dumneavoastra se consuma o cantitate mare de fructe/legume, atunci trebuie sa stiti ca aceasta combina are suficient spatiu pentru a depozita astfel de alimente.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here