Combina frigorifica Hansa FK339.6GBF – pareri si review

0
584
Combina frigorifica Hansa FK339.6GBF

Daca nu dispui de un buget foarte mare pentru a va achizitiona un frigider din gama premium, dar aveti neaparat nevoie de unul nou pentru a putea depozita alimentele si bauturile preferate, va recomandam combina frigorifica Hansa KK339.6GBF.

Clasa energetica a combinii frigorifice Hansa FK339.6GBF

Clasa energetica a acestei combine este A+, iar consumul sau zilnic este de 0.764kWh/24h.Consumul energetic anual este de 279kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Hansa FK339.6GBF

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte atragator al combinii frigorifice va iesi mai mult ca sigur in evidenta in bucatarie,indiferent ca este una modena se va integra perfect deoarece carcasa este neagra, cu linii simple.Dimensiunile sunt de:inaltime 185cm,latime 60cm, adancime 64cm.Usile sunt cu deschidere pe partea dreapta, dar puteti schimba directia pe partea stanga, pentru ca sunt reversibile.Manerul este integrat.Iluminarea interioara este cu LED, ce ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata.Aceasta combina dispune de un volum net total mare de 293l si este impartit in 2 compartimente.Frigiderul este pozitionat in partea de sus si are un volum de 210l, iar congelatorul in partea de jos cu un volum de 83l.Zgomotul produs de aceasta combina este unul foarte mic de doar 41dB.

Frigiderul are 3 rafturi din sticla securizata cu o rezistenta foarte ridicata, acestea pot sustine o greutate de pana la 10kg, suficiente pentru depozita o cantitate mare de alimente, un compartiment pentru legume si fructe, si un suport pentru sticle, perfect daca organizati o petrecere si vreti sa puneti la racit cat mai multa bautura. Rafturile pot fi ajustate in functie de dimensiunea recipientilor,ele prezinta o protectie la preaplin.Marginea ridicata din jurul rafturior garanteaza ca lichidul care se varsa accidental in frigider nu se va prelinge pe rafturile de mai jos, ci va ramane pe raft.Usa are 5 suporturi unde puteti depozita cele mai inalte sticle dar si alte recipente pe care doriti sa le aveti la indemna.

Congelatorul are un numar de 3 compartimente destul e spatioase pentru a depozita cat mai multe produse, o tava pentru gheata. Rafturile sunt retractabile pentru o mai buna vizibilitate si flexibile.Capacitatea de congelare este de 6kg/24h.

Functii tehnice

Sistemul unic de racire NoFrost disponibil in congelator, este complet fara gheata, deoarce excesul de umiditate este eliminat in exterior, ceea ce inseamna ca nu exista gheata in congelator si ca nu mai este nevoie de dezghetarea manuala a congelatorului.Datorita acestui sistem de circulatie a aerului rece, alimentele sunt pastrate in interiorul figiderului la o temperatura optima si constanta, pentru o prospetime ca in prima zi.

Sistemul bacterian impiedica dezvoltarea bacteriilor in frigider, astfel va puteti bucura de produse proaspete si extrem de sanatoase.

Aceasta combina a fost proiectata pentru a functiona normal si fara risipa de energie in timpul verii,intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica ST.

Combina are o autonomie 15ore, lucru care garanteaza ca alimentele nu se vor altera atunci cand se intrerupe curentul.

Este o combina buna pentru cei care sunt interesati de un brad nemtesc avand un buget relativ modest, si o capacitate mare de depozitare a alimentelor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here