Combina frigorifica Haier CFE629CWE – pareri si review

0
496
Combina frigorifica Haier CFE629CWE

Ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie medie (2-3persoane), combina frigorifica Haier CFE629CWE, reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru pastrarea de lunga durata a produselor proaspete.

Clasa energetica a combinii frigorifice Haier CFE629CWE, 290l, Clasa A+

Combina este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ si beneficiaza de un consum de energie electrica cu pana la 25% mai redus decat un aparat frigorific din clasa A. Consumul energetic anual este de 310kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Haier CFE629CWE

Pe partea de aspect, design-ul clasic, de culoare alba al combinei face ca aceasta sa se potriveasca perfect in bucataria dumneavoastra. Masoara o inaltime de 177cm, latime 60cm, adancime 67cm si o greutate de 75kg.Nivelul de zgomot este de 42dB.La interior combina este iluminata cu LED, astfel lumina este mai starlucitoare decat in cazul modelor iluminate in mod traditional.Energia consumata este mult mai mica si nu trebuie schimbate Led-urile pe toata durata de viata a frigiderului.Combina este alcatuita din doua parti: in partea de sus se afla frigiderul cu un volum de 210l, iar in partea de jos congelatorul avand un volum de 80l.

Compartimentul frigiderului dispune de 3 rafturi din sticla, un suport pentru sticle,un sertar pentru pastrarea proaspata a carnii si a pestelui si un compartiment pentru legume si fructe.Suportul pentru sticle se pune intre rafturile frigiderului pentru a pastra sticlele in siguranta.De multe ori sticlele se rotesc sau ocupa prea mult spatiu, asadar acest suport este foarte folositor.

Congelatorul beneficiaza de 3 compartimente transparente si spatioaase pentru depozitarea alimentelor si ofera otiuni multiple de congelare.Are o capacitate de congelare foarte buna de pana la 11kg/24h.

Functii tehnice

Sistemul de racire NoFrost filtreaza continuu umiditatea din alimente impiedicand astfel formarea de gheata. Alimentele se conserva un timp mai indelungat, isi mentin aspectul original si nu mai este nevoie sa se faca decongelarea periodica a congelatorului pentru indepartarea stratului de gheata.

Functia vacanta este ideala pentru perioada cand plecati in vacanta, deoarece aceasta opreste complet compartimentul frigiderului, insa cel al congelatorului va rula normal in continuare pentru mentinerea proaspata a alementelor congelate.

Functia de super racire poate fi folosita pentru a raci rapid o cantitate mare de alimente.Pastreaza alimentele proaspat cumparate la temperatura potrivita inca de la inceput.

Functia de super congelare, temperatura din congelator scade foarte rapid atunci cand alimentele necesita congelare sau cand aveti nevoie de gheata.La finalizarea congelarii, temperatura revine la nivelul programat.

Sertarul pentru fructe si legume are control asupra umiditatii, asta inseamna ca pastreaza produsele proaspete pe o perioada mai lunga de pana la de 2 ori.

Alarma pentru usa deshica se activeaza cand usa de la frigider/congelator ramane deschisa prea mult timp.

Alarma de temperatura indica faptul ca temperatura din compartimentul frigider nu este optima.Acest lucru se poate intampla la prima utilizare, dupa curatarea aparatului, in cazul racirii unor cantitati mari de alimente sau usa nu s-a inchis bine.

In partea de sus a frigiderului este un termostat reglabil de unde se regleaza temperatura si functiile de care aveti nevoie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here