Combina frigorifica Haier C2FE736CWJ

0
590
Combina frigorifica Haier C2FE736CWJ

Combina frigorifica este unul dintre cele mai importante obiecte de uz casnic.De aceea cand vine vorba de achizitionarea unui astfel de aparat trebuie sa faci alegerea cea mai potrivita, indiferent daca gatesti sau iti place sa ai un frigider apovizionat cu de toate.Combina frigorifica Haier C2FE736CWJ, este acum cea mai buna alegere pe care o poti face.Haier este cea mai mare companie producatoare de electrocasnice din China.

Clasa energetica a combinii frigorifice Haier C2FE736CWJ

Consumul de energie electrica este extrem de redus fiind incadrata in clasa energetica A++, consuma cu 40% mai putin decat un frigider cu clasa A.Astfel, consumul anual ajunge la 276kWh/an.

Caracteristci generale ale combinii frigorifice Haier C2FE736CWJ

Designul este unul alb, elegant.Dispunerea este una normala pentru o combina frogorifica:are 2 usi, in partea de sus este frigiderul iar in partea de jos congelatorul.Dimensiunile sunt de lungime 190cm, latime60cm si adancime 67cm.Manerele usilor sunt integrate in acestea pentru o estetica sporita, dar si un plus de fiabilitate.Deschiderea usilor se face pe partea dreapta, standard.Interiorul frigiderului este iluminat cu LED, astfel se reduce consumul de energie.Becurile cu LED nu trebuie schimbate niciodata. Pe usa exterioara este un afisaj de tip Led, ce permite cu usurinta setarea temperaturilor.Este foarte silentioasa, avand un zgomot de 40dB.Combina are un volum net de 248l, suficient pentru o famile de 2-3 persoane.

Frigiderul are 4 rafturi din sticla securizata,nu se pot sparge, suporta greutati mari, un suport pentru sticle si doua sertare, dar cu dimensiunii diferite.Pe usa sunt 3 suporturi de depozitare pentru sticle, borcane, oua.MyZone este un compartiment de control independent care poate deveni fie frigider (pana la +5C) sau congelator (pana la -18C). Frigiderul are un volum de 248l, perfect daca sunteti o familie de 2-3 membrii.

Congelatorul dispune de 2 sertare de dimensiuni mari, ideale pentru recipente voluminoase sau produse mari, si are o capacitate de congelare de 12kg/24h.Volumu sau este 104l.

Functii tehnice

Tehnologia Inverter de la Haier presupune modificarea turatiei si capacitatii compresorului pe 7 nivele.Astfel la pornirea aparatului procesorul comanda compresorului o turatie si o capacitate maxima pentru atingerea rapida a temperaturii dorite.Odata ce aceasta temperatura a fost atinsa, compresorul isi reduce turatia si implicit capacitatea la valori minime, asigurand mentinerea temperaturii setate.

Datorita NoFrost, combina nu necesita dezghetarea congelatorului, iar acesta este capabil sa limiteze formarea mucegaiului si a mirosului urat inauntru, datorita unui sistem alcatuit dintr-un singur motor, cu un singur vaporizator, cu ajutorul unui aparat de ventilatie si tratare a aerului, care nu permite inghetarea, absorbind vaporii produsi de mancare.

Functia super congelare poate fi folosita pentru a congela o mare cantitate de alimente in congelator.Alimentele care au fost introduse sunt pastrate la o temperatura potivita chiar de la inceput.

Racirea rapida pastreaza produsele proaspat cumparate la temperatura corecta.

Mod vacanta, atunci cand pleci in vacanta activeaza aceasta functie.Astfel, partea de frigider va fi dezactivata in timp ce congelatorul va fi mentinut in functiune, asa poti economisi bani atunci cand esti departe de casa.

Desi are un pret mai mare decat alti competitori, combina Haier se remarca printr-un aspect simplu, modern,prin consumul mic de enrgie si prin tehnologia NoFrost.Este o investitie de durata dar care se va amortiza in timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here