Combina frigorifica Haier A2FE635CSJ – pareri si review

0
583

A venit toamna, iar asta inseamna ca, gospodinele trebuie sa isi aprovizioneze camara cu muraturi si firigiderul plin de produse proaspete, dar combina frigorifica nu mai raceste bine sau face gheata? Nu va panicati. Pe piata exista o multitudine de aparate electrocasnice pentru fiecare. Cu o capacitate de 347l, combina frigorifica Haier A2FE635CSJ, este cea mai potrivita pentru a depozita alimentele proaspete pe timp de iarna.

Clasa energetica

Aceasta combina are un consum de energie foarte mic si asta datorita faptului ca face parte dintr-o clasa buna si anume A+, consuma cu 25% mai putina energie fata de celelalte aparte incadrate in clasa A.Are un consum energetic de 348kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifce Haier A2FE635CSJ

Designul modern de culoare argintie pe care il are combina o va face sa se integreze perfect in bucataria dumneavoastra.Nu este un aparat mare, are o lungime de 196cm, latime 64cm, adancime 73cm si o greutate de 90 kg.Combina are un volum total de 347l, din care 248l sunt ai frigiderului, iar 99l congelatorului.Este foarte silentioasa, zgomotul atins este de doar 40dB.Usile sunt cu deschidere pe partea dreapta, dar le puteti monta si pe stanga pentru ca sunt reversibile, manerul este integrat ce ofera eleganta.Frigiderul este iluminat la interior cu Led, acesta il face mai luminos si mai alb decat in cazul sistemelor de iluminat traditionale.Panoul de control LED va permite sa adaptati cu usurinta temperatura din interior.

Frigiderul este in partea de sus si are 3 rafturi din sticla securizata, acestea pot suporta o greutate de pana la 24kg pe fiecare raft, un compartiment pentru legume si fructe si un sertar MyZone pentru depozitarea alimentelor. Sertarul se poate utiliza pentru decongelare si racire.Usa are 3 suporturi ajustabile, astfel le puteti aranja in functie de inaltimea sticlelor pe care vreti sa le introduceti.

Congelatorul se afla in partea de jos si are doua sertare etanse unele fata de altele ce culiseaza pe sine laterale in afara.Sertarele sunt ergonomice si permit utilizatorilor sa foloseasca tot spatiul din interiorul zonei de congelare.Cu o simpla tragere aveti acces la alimente.Se poate congela o capacitate foarte mare de produse de pana la 12kg/24h.

Functii tehnice


Sistemul NoFrost
de care dispune, zona congelatorului va fi mereu curata de gheata, acesta asigura o mai buna distribuire a aerului in interiorul frigiderului.Datorita compresorului Inverter, frigiderul poate opera pe o frecventa flexibila, ajutand la un consum redus si o functionare de inalta eficienta.

Functia Vacanta poate decula frigiderul in timpul vacantei dumneavoastre, pastrand in functiune doar congelatorul pentru a economisi energie.

Congelarea rapida se poate utiliza imediat dupa ce ati introdus alimentele in congelator.

Super-racire
este o functie inteligenta ce poate fi folosita pentru a raci o cantitate mare de alimente.Pastreaza alimentele proaspat cumparate la temperatura potrivita inca de la inceput.

In momentul in care lasati usa deschisa mai mult de 1minut, alarma va incepe sa ticae.

Combina este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat frigorific performant care sa faca fata indiferent de situatie.Alimentele se vor pastra proaspete mult timp. Volumul total de 347l o face buna pentru o familie numeroasa sau pentru persoanle care pur si simplu vor sa aibe un frigider foarte bun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here