Combina frigorifica Gorenje RK6191AW, 326l – pareri si review

0
228

Probabil ca stiti deja ca produsele Gorenje sunt de cea mai buna calitate si vreti sa achizitionati o combina pentru mama dumneavoastra, dar nu stiti ce sa alegeti? Noi va recomandam combina frigorifica Gorenje RK6191AW.

Clasa energetica

Clasa din care face parte combina este A+, iar aceasta este una dintre cele mai bune in vederea consumului de energie. Pe zi consumul este de 0.812kWh/24h, iar cel anual de 296kWh//an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Gorenje RK6191AW

Este o combina simpla, alba, care nu va impresiona cu nimic la prima vedere. Asa cum este specificat mai sus este o combina, asta insemna ca are doua usi: in partea de sus este frigiderul, iar in partea de jos congelatorul. Usile se deschid spre dreapta, iar daca vreti sa le schimbati directia puteti face asta pentru ca sunt reversibile. Manerul este vertical, din plastic. Nu este foarte mare ca dimensiuni, are o inaltime de 185cm, latime 60 si adancime 64cm. Are un volum total de 326l, dintre care 229l sunt ai frigiderului, iar 97l congelatorului.Trebuie sa stiti ca daca ramaneti fara curent electric, combina frigorifica ofera o autonomie de 30h.

Frigiderul are 4 rafturi, acestea sunt din sticla, ajustabile, permitandu-va aranjarea alimentelor in interior dupa bunul vostru plac, un sport metalic pentru sticle, care ajuta la stabilizarea lor, un compartiment pentru legume/fructe si unul pentru unt/branzeturi .Nu este necesara dezghetarea frigiderului deoarece gheata acumulata pe peretele din interiorul frigiderului se topeste in mod automat. Gheata acumulata este dezghetata atunci cand compresorul nu este in functiune.

Congelatorul are 3 compartimente, mari, din plastic. Are o capacitate de congelare de 4.5kg/24h. Sistemul de dezghetare este manual.

Functii tehnice

Ionizatorul de aer instalat in compartimentul frigiderului mentine aerul in permanenta proaspat. Drept urmare, alimentele raman proaspete si gustoase mai mult timp.

MultiAirFlow 360 grade, asigura distribuirea uniforma a aerului si mentine constat temperatura.

Compartimentul ZeroZone
permite depozitarea unei mari varietati de alimente proaspete pe o durata de pana la de 3 ori mai mare decat un frigider normal. Alimentele raman proaspete pentru mai mult timp, pastrandu-si aroma si vitaminele.

CrispZone
este sertarul pentru depozitarea legumelor si are control de umiditate, asta inseamna ca produsele se pastreaza proaspete mai mult timp si isi mentin si vitaminele. Puteti regla nivelul de umiditate din interiorul sertarului.

FrostLess(mai putin gheata)
reduce formarea de gheata si dezghetarea manuala cu pana la 50%. In afara de faptul ca va fi necesar mai putin efort la dezghetare, cu sistemul FrostLess veti econosmisi si energie.

Cu Slotin puteti amplsa frigiderul langa un perete sau in apropierea altor aparate. Datorita acestei functii usile se deschid in unghi drept, chiar si atunci cand este amplasat langa un perete.

Functia ECO este un mod de functionare inteligent cu economisire de energie.

In concluzie, combina frigorifica Gorenje este un produs de calitate, modern si este o solutie pentru persoanele care nu dispun de un buget mare. Acest aparat mai e recomandat de faptul ca are o fiabilitate buna excelenta, iar acest lucru este datorat in parte parte brandului .Se stie ca acest brand face electrocasnice de o calitate superioara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here