Combina frigorifica Gorenje NRK6191TX – pareri si review

0
629
Combina frigorifica Gorenje NRK6191TX

Gorenje face concurenta serioasa marcilor cunoscute, reusind sa scoata pe o piata o serie noua de aparate electrocasnice, frumoase si foarte performante. Noi va recomandam combina frigorifica Gorenje NRK6191TX.Aparatele din aceasta gama sunt foarte performante si dispun de tehnologii inovatoare.

Clasa energetica a combinii frigorifice Gorenje NRK6191TX 307l, Clasa A+

Fiind un aparat de top, combina se poate lauda cu o clasa energetica foarte buna.Clasa energetica este A+ si are un consum de energie foarte mic,iar consumul energetic anual este de 314kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Gorenje NRK6191TX

Design-ul combinei este unul reusit, culoarea cu care este acoperita intreaga combina este argintie.Manerele usilor sunt verticale, de tip aplicat si ofera un acces rapid catre interior.Pe usa frigiderului exista un panou de control, de unde se seteaza temperatura din frigider si congelator si alte functii.Usile combinei se deschid spre dreapta, dar sunt reversibile, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la spatiul in care o veti amplasa.Nivelul de zgomot al combinii este unul mic, de doar 42dB.

Frigiderul este situat in partea de sus si are un volum de 222l, dispune de 4 rafturi, ajustabile, permitandu-va aranjarea alimentelor in interior dupa cum doriti, un suport metalic pentru sticle, si doua compartimente, dintre care unul este Zero zone si unul Crisp zone.Usa are 4 suporturi.

Crisp Zone este un sertar destinat fructelor si legumelor si beneficiaza de un control al umiditatii.

Zero zone este un sertar cu temperaatura constanta in jurul valorii de 0grade, perfect pentru depozitarea carnii si a pestelului.Acest sertar are incorporata tehnologia MoistControl ce face ca umiditatea din alimente sa se evapore si apoi sa condenseze, in loc sa se mentina in apropierea alimentelor.Astfel, nivelul de umiditate este cel potrivit astfel incat legumele sa se mentina proaspete.

Congelatorul este situat in partea de jos, are un volum de 85l si are 3 compartimente.Capacitatea de congelare este de 12kg/24h.

Functii tehnice

Tehnologia NoFrost este aceea care asigura o racire uniforma si previne formarea ghetii si a zapezii in interior, ceea ce inseamna ca nu va fi nevoie niciodata cazul sa dezghetati.

Sistemul Multi AirFlow 360 asistat de ventilator produce curenti de aer rece, uniform care sa iasa la nivelul zonelor de racire si congelare.Fluctuatiile de temperatura sunt minimizate, iar timpul de racire este redus ceea ce ajuta alimentele sa-si pastreze aroma mai mult timp.

Multi Box este o cutie polivalenta cu capac de pe usa frigiderului si poate fi folosita pentru depozitarea branzeturilor sau altor alimente cu miros patrunzator.Acesta mentine mancarea proaspata si previne uscarea, iar capacul de silicon poate fi folosit drept suport pentru oua.

Space Box acest sertar din congelator, este cel mai mare dispozitiv si este perfect pentru depozitarea produselor mari, cum ar fi cutii de pizza sau chiar torturi.

XtremeFreeze, este un sertar special din congelator, iar cand activati aceasta functie, produsele se congeleaza in jumatate din timpul obisnuit.Congelarea rapida la temperaturi extrem de scazute, sub -30C,duce la formarea de microcristale.Dupa aproximativ o zi, functia se opreste automat, iar temperatura din sertar revine la setarea initiala.

Fast-Chill cu optiunea SuperCool, cand selectati optiunea de racire rapida, frigiderul reduce rapid temperatura, peste limita de inghet.Temperatura scazuta combinata cu o cantitate mare este perfecta pantru racirea rapida a alimentelor.

Recomandam aceasta combina frigorifica tuturor celor ce vor un raport calitate/pret excelent, functii multiple si un design modern.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here