Combina frigorifica Full No Frost Hotpoint ENBLH19221FW

0
574
Combina frigorifica Full No Frost Hotpoint ENBLH19221FW

Doriti sa va cumparati o combina frigorifica care sa nu fie foarte scumpa si care sa aibe in dotare functii inovatoare, iar pe piata este o gama foarte larga si nu stiti ce sa alegeti, noi va recomandam combina frigorifica Hotpoint ENBLH19221FW.

Clasa energetica a combinii frigorifice Full No Frost Hotpoint ENBLH19221FW

Aceasta combina face parte din clasa energetica A+. Aceasta clasa are un consum redus de energie mic.Consumul energetic anual este de 438kWh/an.

Caracterisitici generale ale combinii frigorifice Full No Frost Hotpoint ENBLH19221FW

Combina frigorifica ofera un aer modern si elegant intregii voastre bucatarii, datorat in mare parte inox-ului.Are un volum brut de 486l, al congelatorului este de 148l, iar al frigiderului este de 302l.Avand in vedere ca este Full No Frost, aceasta tehnologie o veti regasi in toata combina si nu doar la congelator.Are o inaltime de 195.5cm, latime de 74cm si adancimea de 75.5cm,e mai inalta decat combinele obisnuite, fiind mai lata iar usile sunt pe masura.Usile se deschid pe partea dreapta, dar ele sunt reversibile, asa ca le puteti monta cum va este cel mai usor.Manerul este vertical.

In partea de sus a combinei veti gasi pozitionat frigiderul, avand un numar de 3 rafturi din sticla de cea mai buna calitate, rezistente in timp si un suport pentru vinuri.Rafturile sunt ajustabile, astfel le puteti monta in functie de dimensiunile oalelor.Compartimentul de legume si fructe este transparent, si sunt 2 cutii, fata de o cutie mare cum au alte combine obisnute cu delimitare intre ele.Usa firgiderului are 2 suporturi mari, pentru depozitarea bidoanelor, sticlelor si unul mai mic pentru oua.Datroita sistemului antibacterian, alimentele isi vor pastra prospetimea un timp indelungat, fara sa capete mirosuri neplacute sau bacterii pana cand sunt consumate.

Congelatorul asa cum era de asteptat se afla in partea de jos si poate congela pana la 18kg/24h.Nu toate congelatoarele dispun de o capacitate atat de mare pentru a depozita alimentele.

Functii tehnice

No Frost este un sistem inteligent, deoarce odata cu aparitia sa, dezghetatul congelatorului a ramas doar o amintire.Nu are nevoie de dezghetare deoarece nu produce gheata, iar curatarea se poate face doar cu o laveta umeda.

Super racire si super congelarre poat fi folosite pentru a raci sau congela o cantitate mare de alimente in frigider.Pastreaza mancarea nou achizitionata la o temperatura potrivita chiar de la inceput.

High Definition este o racire la inalta definitie ce asigura nu numai pastrea alimentelor ci si atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor si a calitatii naturale.

Active Oxygen este o tehnologie inovatoare care permite pastrarea ca in prima zi a alimentelor.Reduce formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute.Acest lucru este posibil datorita unui dispozitiv care elibereaza molecule de oxigen activ in interiorul firgiderulul.

De acum, cu Hygiene Control alimentele vor fi mai bine protejate.Frigiderul Hotpoint are interiorul acoperit cu o folie permanent speciala care previne formarea de mucegai si bacterii.

In cazul in care ramaneti fara curent, autonomia sa este de 19ore,deci nu va fi nicio problema, alimentele nu se vor decongela.

Acest Hotpoint e un aparat frigorific interesant deorece ofera mult peste media combinelor frigorifice.Se adreseaza familiilor mai mari dar si persoanelor care adora sa gateasca si vor sa aiba mereu alimente proaspete,pentru ca spatiul de depozitare si congelare e mai mult decat satisfacator.Nu cred ca veti gasi ceva mai bun decat acest aparat, in special daca luati in considerare caracteristicile tehnice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here