Combina frigorifica Full No Frost Hotpoint ENBLH19221FW, 486l – pareri si review

0
544

Astazi nu se mai concepe viata fara un aparat frigorific in casa. De la un simplu frigider care isi indeplineste rolul si pana la combinele frigorifice de ultima generatie, dotate cu functii ingenioase este greu sa alegi cel mai potrivit produs. Noi va recomandam combina frigorifica Hotpoint ENBLH19221FW.

Clasa energetica

Combina are o clasa energetica foarte buna si anume A+, aceasta are cel mai scazut consum de energie. Are un consum anual de 438kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Hotpoint ENBLH19221FW

Impresioneaza din prima clipa cu designul atractiv din inox ce o ajuta sa se incadreze de minune in bucatarile moderne.

Este o combina, prin urmare are 2 compartimente: in parte de sus este frigiderul, iar in partea de jos congelatorul. Deschiderea usilor este reversibila, astfel incat dumneavoastra stabiliti pe ce parte se potriveste cel mai bine, iar manerul este vertical. Dimensiunile combinei sunt medii, inaltimea este de 195.5cm, latime 74cm, adancime 75.5cm. Este un aparat silentions, atinge un nivel de zgomot de doar 43dB. Pe usa frigiderului sunt butoane de unde se poate controla temperatura frigiderului si cea a congelatorului. Are o capacitate de depozitare foarte mare de 486l, suficienta pentru o familie de 3-4 membrii.

Frigiderul are o capacitate de 302l si dipsune de 3 rafturi, din sticla, reglabile si 2 compartimente pentru legume si fructe. Pe usa se gasesc 3 suporturi mari, pentru sticle, borcane si alte alimente pe care doriti sa le aveti la indemana.

Compartimenul Food Care Zone
are temperatura de 0 grade si asigura cea mai buna conservare a alimentelor, cum ar fi carnea sau pestele.

SafeDefrost reprezinta posibilitatea de a se decongela singur introducand o decongelare mai delicata a produselor, nu isi pierd din gust.

Congelatorul are un volum de 148l
, trei compartimente spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp si o capacitate generoasa de congelare de pana la 18kg/24h.

Functii tehnice

Sistemul NoFrost asigura distribuirea aerului la interior in mod uniform, astfel nu se formeaza gheata pe peretii lateralii, prin urmare nu necesita dezghetare.

Sistemul High Definition asigura racirea la inalta definitie impreuna cu AirTechEvolution.

AirTechEvolution asigura o temperatura constanta si o racire mai rapida in comparatie cu o combina frigorifica standard, asigurand astfel o prospetime indelungata a alimentelor.

ActiveOxygen asigura moleculele de ozon care pastreaza mancarea proaspata si elimina mirosurile din interior si reduce bacteriile cu pana la 90% iar alimentele sunt pastrate in conditii de maxima igiena.

Pentru ca o buna igiena este cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a mancarii, combina este dotata cu Hygiene Advanced, are un tratament cu ioni de argint aplicat pe pereti interiori ai frigiderului.
Super racire permite racirea rapida a unor cantitati mari de alimente.

Functia super-congelare are maxim de putere, astfel incat temperatura din congelator sa nu fie afectata la introduerea noilor alimente.

Are o autonomie de a rezista fara curent electric de 19h.

Combina Hotpoint este un aparat frigorific de inalta calitate. Cu un volum de 486l, ofera posibilitatea de a pastra o cantitate mare de alimente atat pe partea de frigider cat si pe partea de congelator.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here