Combina frigorifica Electrolux EN3601MOX – pareri si review

0
629
Combina frigorifica Electrolux EN3601MOX

Vreti sa va cumparati un frigider, dar bugetul nu va permite sa uitati dupa unele ce au tehnologii si functii de ultima ora? Nicio problema, exista aparate frigorifice pentru oricine.Electrolux poate fi numit pe buna dreptate, specialistul electrocasnicelor mari si mici pentru acasa, deoarece ofera solutii eficiente nevoilor de zi cu zi, la un pret foarte bun si de o calitate superioaara.Combina frigorifica Electrolux EN3601MOX, este un aparat care va mentine alimentele proaspete un timp indelungat.

Clasa energetica a combinii frigorifice Electrolux EN3601MOX, 337, Clasa A++

Cum frigiderul sta tot timpul in priza, nu trebuie sa va faceti griji in privinta consumului de energie, cel putin nu la acest aparat, deoarce are o clasa de eficienta foarte buna si anume clasa A++, consuma cu 30% mai putin fata de aparatele incadrate in aceeasi clasa (A, A+).

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Electrolux EN3601MOX

Aceasta combina impresioneaza printr-un finisaj premium din ionx antiamprenta ce va da o nota de eleganta bucatariei.Dimensiunile sale sunt: inaltime 184.5cm, latime 59.5cm, adancime 64.7cm, iar nivelul de zgomot atinge 40dB.Capacitatea totala a combinei frigorifice este de 337l, dintre care 220l sunt ai frigiderului si 109l congelatorului.Deschiderea usilor este pe partea dreapta, dar aceasta se poate modifica pe stanga deoarece ele sunt reversibile.Manerul este vertical din plastic, pentru o deschidere mai buna.Iluminarea interioara cu LED ofera o vizibilitate perfecta si are un consum redus de energie.

Frigiderul este compus din 2 rafturi din sticla foarte usor de intretinut.Rafturile sunt destul de largi, pe ele incapand o cantitate eficienta de recipente si alimente, iar daca acestea sunt mari, puteti organiza rafturile in functie de inaltimea lor.Suportul pentru sticle il puteti pune intre rafturile frigiderului pentru a pastra sticlele in siguranta, uneori sticlele se rostogolesc sau ocupa prea mult spatiu, cu acest suport ati scapat de grija sticlelor.Mai detine un compartiment pentru fructe si legume.Pe usa frigiderului sunt 3 suporturi, pentru amplasarea sticlelor, borcanelor si a recipientelor de mici dimensiuni.

Compartimentul pentru legume si fructe este individual, nu are suport de delimitare cum au alte combine similare, astfel puteti stoca produsele dupa bunul vostru plac, iar acestea nu se vor amesteca intre ele.

Congelatorul are 3 compartimente,transaprente, foarte spatioase, ce au o capacitate de congelare de 4kg/24h.Sistemul de desghetare este automat, fara ca dumneavoastra sa depuneti vreun efort in acest sens.

Functii tehnice

Sistemul de racire este R600a si este cel mai eficient pentru o instalatie friforifica, avand un randament foarte bun in privinta consumului.

Finisajul din inox este foarte usor de curatat, cu doar o laveta umeda veti indeparta urmele degetelor.

Desi pare o combina simpla, aceasta te va surpinde pe parcurs, cu functilor pe care le are vei putea sa-ti pastrezi alimentele preferate in siguranta, ferite de mucegai,bacterii si mirosuri neplacute.Este bine organizata, iar volumul total de 337l asigura necesarul de hrana pentru o saptamana intreaga oricarei familii formata din 3-4membrii.

Combina frigorifica Electrolux are un raport calitate/pret bun si este algerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here