Combina frigorifica Electrolux EN3201MOW

0
517
Combina frigorifica Electrolux EN3201MOW

Adori sa gatesti, iar acest lucru se reflecta intr-un frigider de cat de bine este pastrata aroma macarii,dar ai observat ca in ultimul timp, ca produsele isi pierd din prospetime, iar mancarea de a 2 zi nu mai are nici un gust?Solutia cea mai buna este cumpararea unei combinii frigorifice.Daca nu stii ce sa alegi sau bugetul nu iti permite sa cumperi unul scump cu multiple functii, exista o rezolvare pentru fiecare buzunar.Noi va recomandam combina frigorifica Electrolux EN3201MOW.

Clasa energetica a combinii frigorifice Electrolux EN3201MOW, 309l, Clasa A++

Cu o clasificare energetica in clasa A++, acest aparat combina performantele excelente cu un consum de energie destul de scazut.Are un consum energetic anual de 231kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Electrolux EN3201MOW

Designul este unul destul de clasic, manerele sunt exterioare, astfel ca prinderea va fi mai usoara si nu se va mai depune efort, iar acest lucru este foarte util daca aveti mainile ocupate, trebuie doar sa trageti si ele se vor deschide.Daca bucataria dumeneavoastra este una moderna, combina se va integra perfect.Dimensiunile acesti combine sunt: inaltime 174.5cm,latime 59.5cm, adancime 64.7cm.Nivelul de zgomot atinge 40dB, foarte silentioasa. Este formata din doua compartimente: in partea de sus se afla frigiderul avand un volum de 194l, iar in partea de jos congelatorul cu un volum de 109l.Usile sunt cu deschidere pe partea dreapta, dar le puteti monta cum doriti, pentru ca sunt reversibile.Manerul este vertical.Combina este prevazuta cu un sistem de iluminare Led pemium.Acest sistem economiseste energie si va ofera o vizibilitate buna.Are un volum total de 309l, este un produs ideal famililor de 3-4 membrii.

Frigiderul are 2 rafturi din sticla, reglabile, astfel le puteti monta in functie de dimensiunea recipientilor, un suport pentru sticle, ideale daca organizati o petrecere si vreti sa puneti mai multe sticle la racit. Acest suport se introduce usor sub raftul de sticla. Compartimentul pentru legume si fructe este individual, fara suport.Pe usa sunt 3 suporturi, perfecte pentru depozitarea dozelor, borcanelor si cutiile de lapte.Sistemul de dezghetare este automat.

Congelatorul are 3 compartimente, cel din mijloc este ceva mai mare, astfel va permite sa congelati alimente de dimensiuni mari. Capacitate de congelare de 4kg/24h.Sistemul de dezghetare este semi-automat.

Functii tehnice

Ventilatorul din interiorul frigiderului reprezinta o adevarata inovatie care resuseste sa distribuie in mod egal temperatura.In felul acesta prospetimea si savoarea alimentelor sunt pastrate un timp indelungat.

Compartimentele pentru depozitarea fructelor si legumelor sunt mari,astfel ca puteti stoca o cantitate foarte buna de produse.Acestea sunt pastrate in cele mai bune conditii de igiena, in asa fel incat sanatatea dumeavoastra sa nu aiba de suferit in niciun moment.

Vara se intampla mai mereu sa fie caderi de tensiune alimentare, din cauza incarcarii electrice, iar acesta problema dureaza pana cand se remediaza, dar dumneavoastra nu trebuie sa va faceti griji asupra starii alimentelor, deoarce combina are o autonomie de 20h.

Aceasta combina este aproape perfecta:silentioasa, cu un aspect clasic, eficienta si cu un consum mic de energie, o compartimentare buna, la un pret accesbil pentru majoritatea oamenilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here