Combina frigorifica Electolux EN3889MFX, 350 l – pareri si review

0
541

Combina frigorifica Electrolux EN3889MFX, este un frigider special creat pentru nevoile tale zilnice. Aceasta asigura conservarea alimentelor pentru o perioada mai indelungata cu ajutorul tehnologiilor folosite. Firma Electrolux pune accent pe calitatea produselor iar fiecare frigider din el vine cu dotari care face parte din categoria premium.

Clasa energetica a combinii frigorifice Electrolux EN3889MFX, 350l, Clasa A++

Clasa de eficienta energetica este una foarte buna A++, consuma cu 48% mai putin fata de produsele incadrate in aceeasi clasa(A, A+). Are un consum energetic anual de 251kWh/an.

Caracteristci generale

Combina are un design mai mult decat interesant, din inox care da seanzatia de eleganta. Este un aparat frigorific mai inalt fata de cele standarde, dar acest lucru nu ar trebui sa fie un impediment, din contra, veti avea mai mult de depozitare, inaltimea sa este de 200cm, latime 59.5cm, latime 64.7cm. Usile au deschidere pe partea dreapta, standard, iar manerul este vertical. Nici nu veti auzi cand functioneaza, pentru ca atinge un nivel de zgomot de 41dB. Ca oricare alta combina frigorifica este impartita in doua compartimete foarte spatioaase si bine organizat. Controlul electronic al temperaturii cu afisaj LED, este situat in exterior, pe usa aparatului.

Volumul de 350l va permite sa depozitati o cantitate mare de produse, din care 258l sunt ai frigiderului si 92l congelatorului.

Frigiderul este pozitionat in partea de sus si are 2 rafturi din sticla, un suport pentru sticle si 2 compartimente. Pe usa sunt 3 suporturi .Usa are un sistem Custom Flex, cu care veti putea aranja usor rafturile in orice mod veti dori, incat sa aveti la indemna sticle, doze.

FreshZone este un compartiment special in care temperatura este mai scazuta cu 15% fata de restul racitorului, in el pot fi depozitate carne si peste.

Congelatorul este in partea de jos si are 2 compartimente. Puteti congela o capacitate de 10kg intr-un interval de 24h. Sistemul de dezghetare este automat.

Functii tehnice

Combina este dotata cu tehnologia TwinTech FrostFree, acesta are 2 sisteme de racire distincte care deservesc frigiderul si congelatorul independent unul de altul, iti permit sa tii legumele pe orice raft din frigider, mentinandu-le proaspete mai mult timp.

NoFrost nu numai ca va elimina formarea unui start de gheata, atat in interiorul frigiderului cat si al congelatorului, dar va ofera posibilitatea de a dezgheta automat oricare dintre aceste compartimente.

Functiile interesante sunt Action Cool si Action Freeze, adica racire si congelare rapida, foarte utile cand vrei ca astfel de procese sa se desfasoare intr-un timp mai scurt.

Functia Action Cool este cea care asigura rapid temperatura de racire dorita, iar functia Action Freeze este responsabila cu congelarea alimentelor rapid.

Combina are un grad de izolare foarte bun are o autonomie de a rezista fara curent de 21h, in tot acest timp alimentele nu se decongeleaza in congelator.

Combina Electrolux asigura o racire si congelare destul de eficienta si de foarte buna caitate, fara a produce gheata la frigider sau congelator, astfel incat va veti putea bucura de prospetimea alimentelor pe o perioada indelungata. Reprezinta alegerea perfecta si destul de avantajoasa pentru cei care isi doresc un nou aparat frigorific modern si cu tehnologii inovatoare. Desi pretul este cam mare, acesta se va amortiza in timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here